發新話題

[WE] 我們 廿五 袖珍手槍

我們 廿五 袖珍手槍

正o阿o畏

可以玩爭橙了
如果we出beretta 950仲正

引用:
原帖由 jn_jona 於 2018-8-31 19:10 發表
可以玩爭橙了
如果we出beretta 950仲正
做乜爭橙 黍离 線

粒銀仔o吾知用o吾用到馬記D手拉  

Anyway...

...950 點先可以做到先上膛一粒, 發射, 然後開始自動 cycle

引用:
原帖由 Ben_9413 於 31-8-2018 19:37 發表

做乜爭橙 黍离 線

Anyway...

...950 點先可以做到先上膛一粒, 發射, 然後開始自動 cycle
你話玩具定真鐵?
Btw 銀仔唔難既

引用:
原帖由 jn_jona 於 2018-8-31 21:18 發表

你話玩具定真鐵?
Btw 銀仔唔難既
梗係講玩具o拉

銀仔未知size需觀望...

引用:
原帖由 Ben_9413 於 31-8-2018 22:15 發表

梗係講玩具o拉

目測好似大左少少!

幾時開賣啊ching
Fick

引用:
原帖由 救列兵萊恩 於 2018-8-31 23:25 發表
幾時開賣啊ching
官方無講o阿

不過跟據之前沙鷹經驗, 希望月中會有?

喜歡玩小型手槍的C Hing,又多一款槍選擇了. Thx for sharing.

咁大個LOGO真係

引用:
原帖由 kornhill401 於 1-9-2018 11:35 發表
喜歡玩小型手槍的C Hing,又多一款槍選擇了. Thx for sharing.
係lor, 之前有支marui detonics 但無耐很冷門,最主要飛機係特規又冇人出
Fick

小弟廿幾年前砌過呢枝 Marushin cap 槍。

引用:
原帖由 Ben_9413 於 31-8-2018 19:37 發表

做乜爭橙 黍离 線

Anyway...

馬記有出呢支手拉,還是第二支呀ching
Fick

幾十年已有廠出過,入gas 無㷛back..原裝logo扣雞超重,but 好平,當年賣一百財左右,同期的M1910(銀版)同為軍醫至愛之一!同樣扣雞超重。。。(唔記得乜廠出。。。)

Happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 Ben_9413 於 31-8-2018 22:15 發表

梗係講玩具o拉

亂up only:
馬記有d槍唔洗cock都扑都valve eg.m9
依家d新槍要cock左 個valve knocker先會縮
手入一飛bb入hop up

發新話題