19 12
發新話題

[others] 求推介 - 最響亮的GBB top gas 手槍

求推介 - 最響亮的GBB top gas 手槍

各位前輩可推介最響亮的GBB  top gas 手槍嗎?

感謝!

我們 1911 都幾響下.

Marui PX4
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

聲威嚟講

我自己就覺得K記TMP 因為擺得好近對耳

...而江湖傳聞, OTs-03 SVU 要戴耳罩先得

手槍嘛, FNS9?

KJ works KP06,冇得輸,又响又回膛勁!

1 個讚好! TOP

WE desert eagle 響過FNS-9,
但FNS-9爆個o下實淨過WE..

FNS-9, WE DE, TMP9我都有雙槍自high,
TMP9室內係響, 但要連發至開心..

不過雙 UZI mini CO2/雙KSC M11, 前者chok到傻後者頻快到癲, 換鋁/鋼身後又比TMP9更開心

回覆 2# 的帖子

玩過不少於15種手槍....
我們牌既1911真係可以講係非常之響亮(即係嘈 )

引用:
原帖由 TensionZZ 於 6-9-2018 21:37 發表
KJ works KP06,冇得輸,又响又回膛勁!
X2, 我都係咁話.

引用:
原帖由 loveless 於 7-9-2018 10:31 發表

不過雙 UZI mini CO2/雙KSC M11, 前者chok到傻後者頻快到癲, 換鋁/鋼身後又比T ...
有MP9,有TP9,有TMP⋯⋯⋯⋯⋯⋯TMP9嘛∼唔識

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 Ben_9413 於 6-9-2018 19:03 發表
聲威嚟講

我自己就覺得K記TMP 因為擺得好近對耳

...而江湖傳聞, OTs-03 SVU 要戴耳罩先得

手槍嘛, FNS9?
FNS9 +1
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

FNS9 算是原裝手槍仔數一數二勁同響的。

DE 都很響,但行程長,不夠短槍仔「爆」。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 loveless 於 7-9-2018 10:31 發表

不過雙 UZI mini CO2/雙KSC M11, 前者chok到傻後者頻快到癲, 換鋁/鋼身後又比T ...
TMP9 + fns9
CQB場上面直程係暴露位置系列
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 jacko 於 7-9-2018 11:45 發表

有MP9,有TP9,有TMP⋯⋯⋯⋯⋯⋯TMP9嘛∼唔識
我識撐o架, 打機係叫TMP9 o架

VFC VP9
夠爽夠響亮

Cybergun CO2 1911
仲大聲

19 12
發新話題