66 12345
發新話題

[VFC] VFC/Umarex - 授權版GLOCK 17 / G17 Gen.4

香港好似未有
Fick

唔知香港幾時有,
轉番港幣約8 魚到 又唔太貴, 可以一試

D內部結構,同價錢,咁似最近有C Hing介紹果支迷版咁. Thx for sharing.

有迷版, 點解要買呢支?

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 14-9-2018 10:32 發表
買到就係

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 14-9-2018 10:32 發表
睇C Hing們的對迷版的評語,再睇VFX試射影片就...
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... page%3D2&page=2

其實我有的亂,,
師兄介紹呢把同幾年前個把迷版有冇關係?
引用:
原帖由 kornhill401 於 14-9-2018 11:03 發表

睇C Hing們的對迷版的評語,再睇VFX試射影片就...
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... page%3D2&page=2

官方介紹咁樣寫

Umarex  / VFC出品的全新授權版GLOCK 19 GBB瓦斯手槍,全槍比照實槍1:1採吋,將握把及滑套大小修改為仿真尺寸,準星使用新設計固定,在滑套和槍管上都有經典的Glock原廠授權刻字,每一把G19下槍身都有獨立流水編號的序號牌,在旁還有白色雷刻的授權刻字。

G19手槍的內部為系統為全新設計的加大汽缸組,新式的覆進簧設計、改良的擊槌組、彈匣氣密升級,搭配上雙凸點下壓式HOP系統彈道更加穩定,是一把兼具外觀和性能的優秀玩具手槍。
引用:

[quote]原帖由 eelxilef 於 14-9-2018 11:16 發表
其實我有的亂,,
師兄介紹呢把同幾年前個把迷版有冇關係?

幾年前個把迷版,價錢好似係唔過$600, 現在呢支迷版要$800有多.

支迷版尺寸唔啱

Glock 授權版其實就同之前vfc 做個支係同一支
而所謂迷版vfc 同we 都有做過full making ver
Vfc 版最大分別係用大D型飛機,18c 擊鎚,trigger 上面兩條pin 都係真同埋彷真前導軌

而we 就係改過既marui 17 系統

都已經有人講咗,呢枝GEN 4都唔係個個硬膠槍套都入到.....

換隻A380飛機,條滑架起動會爽好多。

BTW,呢支Visably Fatter Custom角落大概幾銀?

vvgc 我見有貨,似乎係新返
不過賣緊港紙!)))蚊
如果魔法是真,哪就是科學

66 12345
發新話題