30 12
發新話題

自刪!

自刪!

自刪..經有C Hing提點和經我再翻查,確實是2017年10月的影片.
特此向C Hing們say'Sorry'!

We will see....

引用:
原帖由 kornhill401 於 15-9-2018 00:12 發表
大埔有人拍到,連D魚都驚到由水走到上岸.
https://www.youtube.com/watch?v=1rPeircgkh8
上年一月的視頻。

個風的確係勁
但呢段片係上年
D 呃like PK拎返黎散播謠言

1 個讚好! TOP

儲定三日糧係指定動作,就算響打風之後,副食品亦不可能即時可以運到香港。
另外今次中心風速超過200km/h,應該係有記錄以來襲港最強颱風。
究竟世界上還有神嗎?

今早踩單車! 有民航機師形容山竹呢個超強颱風如果吹正香港後果不堪設想! 中心風力每小時達200至320公里! 邊皮陣風風力每小時都有180公里! 引發50呎高海浪! 唔咪講笑!

引用:
原帖由 rho837 於 15-9-2018 13:05 發表
今早踩單車! 有民航機師形容山竹呢個超強颱風如果吹正香港後果不堪設想! 中心風力每小時達200至320公里! 邊皮陣風風力每小時都有180公里! 引發50呎高海浪! 唔咪講笑!
咁要做好防風措施

附件

15-9-2018 13:48

引用:
原帖由 kornhill401 於 15-9-2018 00:12 發表
自刪..經有C Hing提點和經我再翻查,確實是2017年10月的影片.
特此向C Hing們say'Sorry'!
無所謂啦,現在的資訊就是這樣,可以繼續討論颱風。

引用:
原帖由 hang2 於 15-9-2018 13:48 發表

咁要做好防風措施
下一個叫牛肉!

冇辦法,澳門有陰影,今次佢又比番港食得應。

師兄,第一張相好似係大角咀........
全氣動
czp09
ump9
msg90

wow!

引用:
原帖由 20131324 於 15-9-2018 22:04 發表
師兄,第一張相好似係大角咀........
師兄心水清,樱桃街果間

回10#

第一張圖,老闆是否會考慮,以後裝番個鐵閘呢? Thx for sharing.

30 12
發新話題