35 123
發新話題

[others] Army 1911

Army 1911

第一次覺Army都幾潮下

要光纖前後準星:有
加長彈匣:有
加大彈匣鎖:有
槍管接駁頭:有
好似橡膠grip:有
好假的撞針:有
雙邊安全掣:有

算是這樣罷,粗打收貨

附件

30-9-2018 01:00

剛剛冇改上左dytec細tracer
CQB 15m 內沒有問題
用馬記長匣爽清

呢個mag release 正
想問下馬記系統有無人出過類似mag release 補品

More photos please.

回覆 3# 的帖子

没有的。
之前在aftermarket找了很耐,全都是hicap用的。

請教樓主, 除了'老虎和糖9'何處有售呢? 謝謝.

引用:
原帖由 kornhill401 於 30-9-2018 10:33 發表
請教樓主, 除了'老虎和糖9'何處有售呢? 謝謝.
朗哥
6條魚有找

引用:
原帖由 Opica 於 30-9-2018 10:46 發表

朗哥
6條魚有找
謝謝C Hing給予有關資訊.

是隻同A?A相當相似.....二隻匣價錢買支槍,叫超值啦

-個14mm - 係11mm - 轉接頭所係同出面扭同一個方向。
-馬記長匣快扣可以爽清
-可以換楓葉hopup組
-原裝冇改0.2珠用恐龍12kg有0.9-1.1j
-原裝用dytac 細tracer目測正常CQB場冇問題

-不好的地方就是這是Army出品, 所以買時記住check 清楚
-沒有Marking
-grip 有少少"毛邊"要執
-入馬記銀色長匣有少少卡

雖然小弟暫時對呢款冇興趣
但係今次隻匣同埋mag catch,喜見Army再向前踏出多一步
唔知將來有冇機會見到hard baller?
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

Army 真係好有心,之前出果款R25 Wilson Combat Protector都好正

呢隻mag release真係好正,小弟手細好多時都覺得甩得好辛苦

引用:
原帖由 暈又暈 於 30-9-2018 12:52 發表
雖然小弟暫時對呢款冇興趣
但係今次隻匣同埋mag catch,喜見Army再向前踏出多一步
唔知將來有冇機會見到hard baller?
都想要hard baller~
同埋6吋 Springfield armory 1911

引用:
原帖由 Opica 於 30-9-2018 10:46 發表

朗哥
6條魚有找
昨天去已經無貨了。。。

35 123
發新話題