發新話題

[others] Army 1911

用angrygun 1911 加力silencer
0.2g 14kg dino 29oC室温=1.5j

求地點,QXF?
PM,THX

Army 有 heart

佢支r45我覺得平靚正

專攻1911, 可成陸版WA

引用:
原帖由 Ben_9413 於 3-10-2018 11:14 發表
Army 有 heart

佢支r45我覺得平靚正

專攻1911, 可成陸版WA
R45 我都有,細細把靚同正都無異議,好玩之選

不過細槍比標準 size 只差幾草野又唔係好覺佢平啊~~

想佢出埋蛇叔 special

引用:
原帖由 olw0978 於 2018-10-3 18:00 發表

本身 army d 產品已好經濟, 亦比什麼鷹什麼鐘果D多款及用料好, d marking 又不太差

特別款不通用 full size 件, 要開過D模, 多幾草都係四條魚咁上o下 值得鼓勵o下

引用:
原帖由 olw0978 於 3-10-2018 18:00 發表

支R45 隻飛機用料好似好過馬記原裝隻DETONICS飛機

我馬記DETONICS飛機爆左幾隻又太貴...轉買左R45飛機後到而家都未爆過

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 Opica 於 3-10-2018 18:31 發表
想佢出埋蛇叔 special
ARMY 之前連G-1911都肯出

如果真係出埋就正啦

想問Army呢支R32係咪已經改左用馬仔M45系統,我見支R25好似已經用左m45飛機

引用:
原帖由 Kwind 於 2018-10-3 21:54 發表

ARMY 之前連G-1911都肯出

如果真係出埋就正啦

果支真係好爆

引用:
原帖由 HkTurTle 於 3-10-2018 22:02 發表
想問Army呢支R32係咪已經改左用馬仔M45系統,我見支R25好似已經用左m45飛機
我猜不大可能吧,師兄有圖看否?

無印power mag!!
我有興趣
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

army 唔買唔知正,之前苦111 三舊幾水買左支1911 回家,
又有marking 又肆正,開槍時轟轟轟d 聲非常硬淨,物超所值。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

我一直都用army啲1911落場,好少獲氣,啲夾清到夾.

左馬記右Army(Tan色)

附件

4-10-2018 21:51

發新話題