發新話題

今期戰鬥王

樣唔評論,第一眼我覺得佢係掃地阿姐,嚴重高低膊,個效果就似係推緊把掃把出去......

支SAI 870係地獄拎過上手,老實講輕過一把濕水地拖。

回覆 25# 的帖子

還好我成朝忍住冇加把口。

係我講嘢刻薄咗。
Sorry,Queen兄。
引用:
原帖由 queen 於 3-10-2018 19:42 發表
又點可以唔怪我,人係我找相係我影,叫佢化個較smokey妝的又係我.....
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 queen 於 3-10-2018 19:42 發表
又點可以唔怪我,人係我找相係我影,叫佢化個較smokey妝的又係我.....
平時都有睇開Queen大大D相, 特別係二戰相
覺得著套軍裝好睇過背心仔

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

T back 露前面真係好少見,而且水桶腰
要影性感火辣女槍手就唔該搵個好身材d
如果唔係就應該 full gear 囉....
明知不可為而為之就有反效果喇

以前太多果D 夜乜乜  物物王  果D雜誌, 在香港本雜誌叫戰鬥王本身已經出出地事...

...d 封面囡囡又這般造型, 無奈嘆句, 本書入o吾到屋

Ps.  個人意見, D內文老實說都o吾値o甘o既價

無話刻唔刻薄,睇到覺得唔鍾意咪照直講,只要唔係太過人身攻擊我都無乜所謂,反而有意見應該去吸收同接受,小弟未至於玻璃心到o甘.....

老實講宜家搵女影相時間緊迫,好多時連見都未見過就要影......而呢次真係要幫model平反,因為當小弟諗到呢個造型時,無諗過絲襪褲襪頭同T-back條帶中間會"o即"左舊肉出來,其實model並唔算肥,可以講係小弟造型上失誤導至呢個問題出現

又...好多我地覺得唔重的槍,對好多女仔黎講,拎上手係非常吃力......

又又....因為呢幾年封面同新槍掛鈎,令造型上選擇少左,我已經好耐無影過純軍裝啦.....我係鍾意影純軍裝多好多....

其實某網紅「AOR」乜嘅造型頗討好,雖然落妝後係完全出哂事,但Tactical 外型配搭上睇落極順眼。至於日本「乙夜」嗰種質素就唔好喇!睇得肥膩嘢多會爆血管㗎!
學某團友話齋,好食又點美極,難食又點美極(先啃得落),乙夜嗰種點樣點美極,見到都唔想食。
引用:
原帖由 queen 於 4-10-2018 00:12 發表
無話刻唔刻薄,睇到覺得唔鍾意咪照直講,只要唔係太過人身攻擊我都無乜所謂,反而有意見應該去吸收同接受,小弟未至於玻璃心到o甘.....

老實講宜家搵女影相時間緊迫,好多時連見都未見過就要影......而呢次真係要 ...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 queen 於 4-10-2018 00:12 發表

老實講宜家搵女影相時間緊迫,好多時連見都未見過就要影......而呢次真係要 ...
其實有時封面女郎又唔一定露肉! 支870個用途多數係打3 guns match! 可以穿着IPSC運動衣服或PMC Look載對大陽眼鏡! 效果都會OK!

師兄所言甚是, 今獲我比條小內褲嚇親

[quote]原帖由 rho837 於 4-10-2018 11:28 發表
支870個用途多數係打3 guns match! 可以穿
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:

第一眼望落去條腰有d d水筒
再接再厲係好事

我的焦點,都全放在支M870度. 迷彩色,少有. Thx for sharing.

引用:
原帖由 jn_jona 於 4-10-2018 11:45 發表

第一眼望落去條腰有d d水筒
再接再厲係好事
望多幾眼都唔會改變事實
而條底褲更加充分放大左個缺點

希望queen爺汲取教訓

[quote]原帖由 rho837 於 4-10-2018 11:28 發表

其實有時封面女郎又唔一定露肉! 支870個用途多數係打3 guns match! 可以穿

附件

4-10-2018 12:27

發新話題