發新話題

今期戰鬥王

引用:
原帖由 AICSman 於 12-10-2018 00:35 發表

https://i.pinimg.com/originals/55/9d/58/ ...
高質
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

回120#

WOW!每一張相片,都有很高質素,包括女模,槍械,
裝備和化妝. Thx for sharing.

回覆 6# 的帖子

fat soldier...................a really disgusting man,
if you ever met him in person

引用:
原帖由 AICSman 於 12-10-2018 00:35 發表 [url=http://www.wargamehk.com/cgf/redirect.php?goto=findpost&pid=1319482&ptid=179968][img] [/img]
Keymod骨呀

又黎多次。。。

附件

29-1-2019 11:40

皮褸唔錯,皮毛一體款式在香港少機會著用。

呢個話題講真我唔想再傾落去,一來呢位攝影師係我地壇友,雖然影得相預左有人批評,但始終唔係咁好,二來各花入各眼,一個人唔鍾意,唔代表全部人唔鍾意,三來,我之前提過,戰鬥王係一本槍書,模特兒只係陪襯產品,日本Arms雜誌都唔係期期好靚女,只可以講,喜歡就買本睇下,唔喜歡就算,呢位攝影師壇友始終係一個資深攝影師,除左模特兒,亦可睇下人地攝影技巧,唔好一面倒咁
利申:我唔識呢位攝影師壇友,亦未見過本尊

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 29-1-2019 12:15 發表
呢個話題講真我唔想再傾落去,一來呢位攝影師係我地壇友,雖然影得相預左有人批評,但始終唔係咁好,二來各花入各眼,一個人唔鍾意,唔代表全部人唔鍾意,三來,我之前提過,戰鬥王係一本槍書,模特兒只係陪襯產品, ...
我反而覺得就算批評聲音都有人推post, 變相係免費推廣,
講完女又講下D相直頭係win win
當然肯定有人會喜歡現時的風格, 不過就要留翻比個D知音人出post支持, 免得好似一言堂咁啦.
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 29-1-2019 12:21 發表

我反而覺得就算批評聲音都有人推post, 變相係免費推廣,
講完女又講下D相直頭係win win
當然肯定有人會喜歡現時的風格, 不過就要留翻比個D知音人出post支持, 免得好似一言堂咁啦.
所以我只係話唔想批評,而唔係唔比批評,如果我唔比批評,我一嘢鎖文已經解決,始終論壇係自由嘅,但希望各位批評前諗諗人地感受,世界會和平好多

我反而好奇,佢上面果句..中國首XXXXXXXXwar game邀請賽..
玩具槍都唔俾入境,用乜玩具槍尼比賽. Thx for sharing.

引用:
原帖由 kornhill401 於 29-1-2019 12:33 發表
我反而好奇,佢上面果句..中國首XXXXXXXXwar game邀請賽..
玩具槍都唔俾入境,用乜玩具槍尼比賽. Thx for sharing.
買本睇下咪知囉 (睇完話埋比我知 )

回131#

正有此意. 仲有..好似佢封面介紹D玩具槍,都幾吸引.

比起開樓有進步順眼得多
雖然仍然有點怪,但係呢個應該唔關攝影同模特事,係手上有咩可以用既問題
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 kornhill401 於 29-1-2019 13:16 發表
正有此意. 仲有..好似佢封面介紹D玩具槍,都幾吸引.
個支係ST 既日本二戰96式LMG ,槍街有貨大既七千以上

附件

29-1-2019 21:10

3 個讚好! TOP

今次個女仔好OK!!!!
引用:
原帖由 七點六二 於 29-1-2019 21:10 發表

個支係ST 既日本二戰96式LMG ,槍街有貨大既七千以上
究竟世界上還有神嗎?

發新話題