發新話題

今期戰鬥王

戰鬥王不嬲都係槍加女性做封面多,唔明問題所在 至於模特兒靚唔靚就見人見智,始終係槍械雜誌,槍先係主角
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 Komeiji_Satori 於 6-10-2018 00:33 發表
Model的衣著方面不妨參考一下日本嗰邊啲實用風/JK風,好多時唔露肉,簡簡單單反而最順眼好睇又入型入格。
參考網站:http://sg-fashion-snap.com/archives/category/women

手上有堆自拍咁啱又 ...
男?

我非常想自私地濫用權力去del一啲我睇完唔舒服嘅相,不過我忍,但唔知可以忍幾耐

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 BravoKL 於 9-10-2018 23:47 發表
小弟作為一個ACG愛好者,心知最近少女前線呢隻手機game令不少人開始留意槍械呢樣野,不論男和女,之後還產生左一個熱潮去Cosplay入邊嘅角色,也間接令到一些支持者和玩家接觸到氣槍從而踏入war game界,相信有 ...
我個人比較傳統,自問難以接受

呢個話題講真我唔想再傾落去,一來呢位攝影師係我地壇友,雖然影得相預左有人批評,但始終唔係咁好,二來各花入各眼,一個人唔鍾意,唔代表全部人唔鍾意,三來,我之前提過,戰鬥王係一本槍書,模特兒只係陪襯產品,日本Arms雜誌都唔係期期好靚女,只可以講,喜歡就買本睇下,唔喜歡就算,呢位攝影師壇友始終係一個資深攝影師,除左模特兒,亦可睇下人地攝影技巧,唔好一面倒咁
利申:我唔識呢位攝影師壇友,亦未見過本尊

引用:
原帖由 horenhim 於 29-1-2019 12:21 發表

我反而覺得就算批評聲音都有人推post, 變相係免費推廣,
講完女又講下D相直頭係win win
當然肯定有人會喜歡現時的風格, 不過就要留翻比個D知音人出post支持, 免得好似一言堂咁啦.
所以我只係話唔想批評,而唔係唔比批評,如果我唔比批評,我一嘢鎖文已經解決,始終論壇係自由嘅,但希望各位批評前諗諗人地感受,世界會和平好多

引用:
原帖由 kornhill401 於 29-1-2019 12:33 發表
我反而好奇,佢上面果句..中國首XXXXXXXXwar game邀請賽..
玩具槍都唔俾入境,用乜玩具槍尼比賽. Thx for sharing.
買本睇下咪知囉 (睇完話埋比我知 )

發新話題