29 12
發新話題

超新手想問長槍GBB

超新手想問長槍GBB

想問一下,現時一把長槍,如M4、HK416、SCAR-L
他們的價錢大約是多小錢呢?
我不是落場打game用,只是用來自high的,哈哈 ~

自high买毒蛇啊,井胜、VFC之类的品牌,下场买marui

引用:
原帖由 黑翼武士 於 9-10-2018 00:08 發表
想問一下,現時一把長槍,如M4、HK416、SCAR-L
他們的價錢大約是多小錢呢?
我不是落場打game用,只是用來自high的,哈哈 ~
M4 基本上間間廠都會出
性能:MARUI ( $ 3200 )
外觀:VFC $ ( 2700 )
仲有GHK,KSC,INO,WA,GP ETC

416:
VFC 有 416D ( $ 2700 ) 同 416 A5 ( $3100 )
KWA 有 416D  ( $ 2800 )
MARUI 唔算有416 但有一套成7~8 K 蚊的KIT 可以改MARUI 做416,有米向。 ( $10000+ )

SCAR L:
WE ( $2100 )或 CYBER GUN ( VFC ) ( $ 2400 EH 有特價 2000 )ONLY
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

請問樓主是否住在香港以外的國家嗎?哈哈~

回覆 4# 的帖子

看文字語法跟我一樣大陸來的

回覆 2# 的帖子

明白,謝謝師兄 ~

引用:
原帖由 tomcat90 於 9-10-2018 09:20 發表
自high买毒蛇啊,井胜、VFC之类的品牌,下场买marui
明白,謝謝師兄 ~

引用:
原帖由 Dave 於 9-10-2018 11:05 發表

M4 基本上間間廠都會出
性能:MARUI ( $ 3200 )
外觀:VFC $ ( 2700 )
仲有GHK,KSC,INO,WA,GP ETC

416:
VFC 有 416D ( $ 2700 ) 同 416 A5 ( $3100 )
KWA 有 416D  ( $ 2800 )
MARUI 唔算有416 但 ...
了解了,謝謝師兄 ~
有了價錢,幫了我一個大忙呢 ~

引用:
原帖由 kornhill401 於 9-10-2018 11:40 發表
請問樓主是否住在香港以外的國家嗎?哈哈~
我是香港人呀,哈哈 ~

引用:
原帖由 tomcat90 於 9-10-2018 12:51 發表
看文字語法跟我一樣大陸來的
這個文字語法像大陸嗎?我是香港人呀,哈哈 ~

其實香港賣氣槍的地方,都集中在旺角廣華街一帶,其次就是新蒲崗;港島的中環、灣仔、鰂魚涌、西環都各有一間槍舖。
香港好細,樓主想看槍、格價,去上述地區的槍舖,一兩日可以全部行晒。

回覆 11# 的帖子

鰂魚涌是CRW吗?

引用:
原帖由 黑翼武士 於 9-10-2018 21:25 發表

我是香港人呀,哈哈 ~
樓主是香港人,槍街位置在那裡,你是否知道嗎?哈哈~

回覆 13# 的帖子

最物美价廉的是哪家?

引用:
原帖由 tomcat90 於 10-10-2018 12:07 發表
最物美价廉的是哪家?
價廉物美啊,大陸先叫物美价廉
槍街既槍舖間間差唔多,如果想拎上手睇下,槍天會係一個比較好既選擇,起碼拎多幾支上手都唔會俾人拒絕(藐嘴藐舌),服務態度真心好,但價錢可能貴少少

29 12
發新話題