發新話題

槍街近況

引用:
原帖由 我當你透明 於 20-10-2018 14:43 發表
WXC上唔上去有冇門市都冇分別,D店員態度衰到呢!!!好似想你走咁...問野又唔答人,好似啞咁
最記得係我有次早上上去買野,我一入門口自然反應講"早晨",果2個1男1女完全係當睇唔到,我差D以為自己先係店員,佢2個係客...=D ...
老實講,
做得槍街sale
一係就對呢行好有興趣 本身都有玩開 好似海陸空果班咁,其次就係都有研究開,有專業知識 問佢實識答 好似QXF,E記果d咁。最後果種,就係學歷又唔高,做野又唔想辛苦,志在有個地方比佢hea住準時收工,就好似西京, WXC

...其實西京係咪家族生意

E記後生仔冇做啦

引用:
原帖由 Opica 於 20-10-2018 18:31 發表
E記後生仔冇做啦
唔掛得今日行見唔到

引用:
原帖由 Opica 於 20-10-2018 18:31 發表
E記後生仔冇做啦
後生仔係邊位,眼鏡果個?

引用:
原帖由 ranger101 於 20-10-2018 22:20 發表

後生仔係邊位,眼鏡果個?
yes

是家族生意,據聞許X記都是,還有其他生意的!

quote]原帖由 b9296 於 20-10-2018 17:39 發表
...其實西京係咪家族生意 ? [/quote]

引用:
E記後生仔冇做啦
咁睇怕係明哥留守到最後:租約完咗就算

回覆 67# 的帖子

Thx

回覆 13# 的帖子

如果想小解,可以去東方街「萎膏」對面的洒店地下,或二樓餐廳,衛生情況比較理想.

引用:
原帖由 b9296 於 21-10-2018 16:44 發表

咁睇怕係明哥留守到最後:租約完咗就算
eh 成盤生意有一半真是自己攪死自己。 ( 或者佢地老闆唔志在,後話 )

加租迫走選不好的地點都算了。

個網頁完全可以體會到一班離地高層又想攪靚個web 又唔肯花錢的心態。

寫左個19 web 出來衰過原本果個,又唔肯花錢再執...放置play。

自己從來冇怪過前線員工,打份工,好多野唔到佢地控制。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Portal 於 20-10-2018 17:16 發表

老實講,
做得槍街sale
一係就對呢行好有興趣 本身都有玩開 好似海陸空果班咁,其次就係都有研究開,有專業知識 問佢實識答 好似QXF,E記果d咁。最後果種,就係學歷又唔高,做野又唔想辛苦,志在有個地方比佢hea ...
西京有時我行過見佢地9點30都未走,可能O下T啦
WXG呢,過時過節唔係收早就放假,做0售做到咁,真係冇X得頂....果D店員又咁都仲有得撈!!!無言
快D放反個V記代理出黎,咪阻住哂啦!!!!

有一次上WGX想搵件parts, 店員check電腦話唔再出,
小弟唔服氣send email問V記, 廠回覆可訂貨加廿幾蚊郵費寄上門,
真心覺得再無需要幫襯WGX....

其實開槍鋪 態度好 係咪已經贏一半

引用:
原帖由 Whywhy 於 22-10-2018 18:44 發表
其實開槍鋪 態度好 係咪已經贏一半
仲要多貨。。。

冇貨賣就好態度都冇用

發新話題