25 12
發新話題

L119A2 GBB完工

L119A2 GBB完工

L119A2 一體身GBB....

用HAO身改,貴係貴,但個人覺得係值的....

附件

15-10-2018 12:13

好正, 咩系統

Hao果個本身係一體?
好靚仔 再加埋枝specter OS

因為打開GBB SA80 所以一屋都係我們匣,所以照用我們改

HAO本身係一體身,佢自稱用7075做....但D凸字making真係無得頂

引用:
原帖由 queen 於 15-10-2018 13:57 發表
因為打開GBB SA80 所以一屋都係我們匣,所以照用我們改

HAO本身係一體身,佢自稱用7075做....但D凸字making真係無得頂
我們有樣野好 就係抄systema 所以都有d位係真數

Queen爺。。。典解D相唔係高清既?

唔係好睇到啲marking

引用:
原帖由 Tango1997 於 15-10-2018 14:39 發表
Queen爺。。。典解D相唔係高清既?

唔係好睇到啲marking
因為我先Upload上FB再DL落黎再UL上CGF.....所以搞成咁....

WOW!支槍好正, 支鏡更加正. Thx for sharing.

Nice!

Nice Piece
d相唔似Queen兄作品喎
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

因為我手機影完再Upload上FB再DL落黎再UL上CGF.....我又不懂手機點整細張相所以搞成咁...

some other photos.....

附件

18-10-2018 11:37

1 個讚好! TOP

請問一下下身刻字可以在那做?

引用:
原帖由 queen 於 18-10-2018 11:37 發表
因為我手機影完再Upload上FB再DL落黎再UL上CGF.....我又不懂手機點整細張相所以搞成咁...

upload fb 跟 wtaps 都會大幅度降低解像度。

看那個k 數得番百幾甚至幾十就知出事。

建議方法是在手機upload 上google 免費的云端,回家用pc 再dl 回來才處理,可保持高解像度。

ps. 一體式上槍身很少見,謝謝分享。

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 queen 於 18-10-2018 11:37 發表

好奇一體上身條管點鎖呢?

回覆 11# 的帖子

有無A2 手抽?
Exemplo ducemus
[img][/img]

25 12
發新話題