發新話題

攞景定贈慶呀?

今日取機,6/128,正價6888。
---
今日重點唔响對鞋嗰度,
而係我個木桑樹袋已殘舊,
換咗個紀梵希袋出街。
---
老虎有紀記銀包冇紀記袋。

附件

30-10-2018 16:34

8/256,7888,一雞到底。

不過乜都未有,冇軟殼又冇芒貼,唔致拎出街住,裝好apps過幾日有配件先賣龜。

兔仔315000分。

[attach]291192[/attach]用華為mate 20 pro ,老虎都變成攝影大師。[attach]291192[/attach]

附件

8-12-2018 23:52

夜照一張,睇唔睇到係乜。

附件

8-12-2018 12:19

引用:
原帖由 reniless 於 8-12-2018 12:19 發表
夜照一張,睇唔睇到係乜。
部機未處理, PS都谷唔到出黎, 開估吧

北斗星,上下左右返向睇。

附件

8-12-2018 13:04

美佬無啦啦主動硬請華為CFO去美國飲咖啡! 見到呢啲行為簡直"眼火爆" !

其實所有smart phones都有好多漏洞有機會俾黑客入侵! 你估中美兩國冇能力入侵或冇能力阻擋任何牌子手機及其網絡系统 !

加幣即時插水,有對加拿大公婆黎香港長住都話而家唔知點算,有錢唔敢匯。

件事兩睇啦,執法部門真係有權扣留任何仁協助調查,鎗王1有做過,係冇料鋤入你都有權請你番去,打亂你計劃,而家華為又"涉嫌"違反規定加比人"捉到",鎖你番去starbuck茶敘都可以,不過時間太岩,世界級大事幾連爆,太多巧合就唔係巧合啦,而且華為十九幾萬員工唔鎖係鎖太子女一個,唔鎖CEO唔鎖COO,係鎖太子女,盲既都知有景轟。

BTW,我已經買左隻華為Honor Watch,連高度計氣壓計都有,而且幾準下。

一個加拿大籍人,俾加拿大警察拉咗,又有問題?

以下節錄自維基百科:

「根據《國籍法》第9條至第10條的規定,以下人不具有中國國籍:

“       
定居外國的中國公民,自願加入或取得外國國籍的;
具有下列條件之一的,申請退出中國國籍獲得批准的中國公民:
外國人的近親屬;
定居在外國的;
有其它正當理由。

根據上述規定,喪失中國國籍的方式有兩種: (1)自動喪失:定居國外,並且取得外國國籍; (2)主動退出:申請退出中國國籍獲得批准。」
而大陸本身並不承認雙重國籍,以「國籍法」詮釋,佢根本係一個加拿大人。
最重要係,大陸外交部慿甚麼要加拿大放人?
引用:
原帖由 JBL 於 8-12-2018 14:26 發表

?_nc_cat=102&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ht=scontent.fhkg5-1.fna&oh=44d5ae51bd17085480a ...
究竟世界上還有神嗎?

護照失效就唔係加拿大籍?咁人哋本護照失效,但有永久居留權,咁即係點呢?
事實上孟晚舟本身有七本護照,佢唔續並不代表佢放棄咗加籍。如果要放棄,老早就連永久居留權都冇埋。
J兄,我覺得你有必要清楚國籍同護照的關係先。
引用:
原帖由 JBL 於 8-12-2018 19:27 發表

佢既加拿大護照早就失效,被拉時係持香港護照,加拿大自已講既。
究竟世界上還有神嗎?

銅鑼灣書店事件,你唔係睇唔到㗎?
「首先佢係中國人」呢句你冇理由未聽過㗎?
引用:
原帖由 JBL 於 8-12-2018 19:41 發表

如果你既羅緝係成立既話,咁係咪以後中國政府拉所有中國籍既人(包括香港人)都無問題呀?
究竟世界上還有神嗎?

發新話題