發新話題

Dream house

Dream house

我都想有部用嚟Unicat Terra Cross 59流浪。

之前有意想買一架車一個游艇會籍! 計完一輪數結果買了一個900尺單位!

香港?非法改裝,拉得

呢個都係解決住屋問題之一.
但第一步,必需要有駕駛該車類的駕駛執照. Thx for sharing.

考麻煩。。。一諗到要倒屎同裝水
有時仲要偷電。。。咪搞世伯

引用:
原帖由 gtoray 於 28-10-2018 02:31 發表
香港?非法改裝,拉得
以前新界有條友買左架舊狗巴放在自己塊農地當屋住! 一樣俾地政處出信告圍法! 只可以當貨櫃用而不可住人!

我識一個傞人的確買了一部揓頭連揓架, 咩住一個大貨櫃, 櫃內改裝成一個Bang房! 他同幾個同事一到假期就渣出去泊底係郊區一起打Bang! 正呀!

香港地而家出架新商用車用得15年,除非15年後當死車唔渣出街

引用:
原帖由 rho837 於 28-10-2018 18:30 發表

以前新界有條友買左架舊狗巴放在自己塊農地當屋住! 一樣俾地政處出信告圍法! 只可以當貨櫃用而不可住人!

我識一個傞人的確買了一部揓頭連揓架, 咩住一個大貨櫃, 櫃內改裝成一個Bang房! 他同幾個同事一到假 ...
炮房得吾得?性工作者可以四圍兜生意。

吹水:
即係話,攪個櫃(組合屋?)+拖頭就可以開始
15年後換個新拖頭可以繼續玩
不過呢,唔俾有個有錢人買架拖頭唔做商務車,用來回憶柯柏文遊車河嗎?
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

發新話題