27 12
發新話題

馬記環保彈有縫

馬記環保彈有縫

唔知係唔係我小題大做
啱啱係屋企玩槍入bb彈既時侯 見到啱啱買既個袋
馬記環保彈有條痕

金球23,同WE25都見過有縫,但摸上手又feel唔到有縫,我都當正常咁用

貴彈少見,但馬記 d 手拉槍仔送既 .12 珠仔好多都係奇形怪狀 ... 就算係買既 .12 珠仔都好唔到幾多。

諗住買包貴野 係會正正常常
依家仲衰過WE彈

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 28-10-2018 21:42 發表
諗住買包貴野 係會正正常常
依家仲衰過WE彈
we其實係好野來

引用:
原帖由 nathan852 於 28-10-2018 23:15 發表

we其實係好野來
同意,

we 90蚊既0.3g...我已經買過好多包, 未出過事
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 29-10-2018 00:00 發表

同意,

我想為地球出一分力

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 29-10-2018 00:00 發表

同意,

易碎d囉
其實Ksc都好差

用紅狼啦

用BLS啦
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

回覆 12# 的帖子

bls 槍街邊度有?

我淨係知un有, 但我唔係住港島, 好唔方便

紅狼又淨係得0.3...

引用:
原帖由 higundamhws 於 29-10-2018 10:08 發表
bls 槍街邊度有?

我淨係知un有, 但我唔係住港島, 好唔方便

紅狼又淨係得0.3...
以前we 袋底有寫明bls ,估計是代工,今時今日冇寫。但感覺質量冇分別。

但we 的0.3 以上豆真是麻麻,0.36 同 0.4 都買過,林到好似紙黏土咁,

0.4 唧入as01 彈弓匣 已經唔算大阻力,直接係匣入面裂開,要成隻匣拆左先拎得番d 殘骸出來。

昨天見朋友用啡色we 0.36 豆入gbb 匣,d 豆的啡色粉磨哂落咬彈咀度,非常可怕。

在下用0.3 豆只用we 跟 rwa ,0.3 以上一律用牛牛彈 ( 狙擊用擊發次數不多,一樽用好久 )
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

果條縫又會咁明顯ge 就算大陸玩具槍付送的都無發現過. Thx for sharing.

27 12
發新話題