發新話題

CZ P-10 手槍系列圓滿建成!

引用:
原帖由 mkmonkey 於 2-11-2018 12:02 發表
如果 P07 出氣槍就好…雖然 P10C 外國 review 都好正,
但感覺上無左 CZ 既優良血統咁。
CZ槍 真槍界好紅...玩具槍界唔紅?!

引用:
原帖由 新手一隻 於 2-11-2018 14:52 發表

唔再係條slide嵌入個frame度,好似少咗啲特色咁。
經典...由頭至尾直落冇斷開路軌,所有翻版CZ 75手槍都抄佢...家下支支手槍中間都露隙

引用:
原帖由 bennytsang16 於 2-11-2018 15:34 發表
ASG 出過 CZ P-07 的 CO2 GBB,但外觀同像真度只是一般。

多左DUTY隻字嗎

引用:
原帖由 Ben_9413 於 2-11-2018 18:38 發表
基本上係追住 Glock 好賣 compact/sub compact 系列出

P10C 有玩具(女火金除外) 一定衝
停一停,諗一諗…

引用:
原帖由 screwupman2022 於 3-11-2018 00:23 發表

普通冇加高鐵瞄,紅點鏡望到"co-witness"

加枝摺托

https://www.fkbrno.com/images/Sl ... LDING-STOCK/FS%2000 ...
Fu*k bruno 好似唔關cz事

引用:
原帖由 screwupman2022 於 3-11-2018 00:26 發表

CZ槍 真槍界好紅...玩具槍界唔紅?!
可惜係 Marui 唔出,就算真槍幾紅都無用,只會比人當小眾野。

引用:
原帖由 mkmonkey 於 3-11-2018 00:48 發表

可惜係 Marui 唔出,就算真槍幾紅都無用,只會比人當小眾野。
KJ個支唔差喎 都幾靚仔

引用:
原帖由 screwupman2022 於 2018-11-3 00:27 發表

經典...由頭至尾直落冇斷開路軌,所有翻版CZ 75手槍都抄佢...家下支支手槍中間都露隙

不要忘記它

附件

3-11-2018 08:56

3-11-2018 08:56

引用:
原帖由 screwupman2022 於 3-11-2018 00:27 發表

呢支俾我印象中的CZ75,改左唔少野咁, 好似滑架前部份,
槍身加左rail,trigger護環前面改左直角型,
槍身右面加左個好似係安全制物件.前,後準星都改埋.
槍管改了可加裝消音器.現在我只是認到槍的grip片.Thx for sharing.

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 3-11-2018 03:01 發表

KJ個支唔差喎 都幾靚仔
係唔差,但後勤麻麻。

雖然 d 野係可以 online 買到,但 KJ d 手腳真係好鬼慢,等佢搞個 shipment 要十日,ship 黎就幾日。
同埋副廠野無人出,就算 WiiTech d 野都係兼容 SP-01 d 野,P-09 專用既野就一件都無。

只係想搵件無咁易甩色既 slide stop 都好難。

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-11-2018 14:26 發表

好似以前長槍由冇骨進化到有骨,再進化到用Keymod,然後MLok打沉Keymod

引用:
原帖由 Ben_9413 於 3-11-2018 08:56 發表

不要忘記它

引用:
原帖由 mkmonkey 於 3-11-2018 17:46 發表

係唔差,但後勤麻麻。

雖然 d 野係可以 online 買到,但 KJ d 手腳真係好鬼慢,等佢搞個 shipment 要十日,ship 黎就幾日。
同埋副廠野無人出,就算 WiiTech d 野都係兼容 SP-01 d 野,P-09 專用既野就一 ...
呢個啱
KJ d油一係焗油 厚到佳佳
一係一刮就甩

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-11-2018 14:26 發表

槍身右面加左個好似係安全制物件.前,後準星都改埋.
槍管改了可加裝消音器.現在我只是認到槍的grip片.Thx for ...
CZ系列係原始刀片後西最好拉,有位借力而且皮帶chok鎗上膛一流,P09、SP01A+果種低西係玩具鎗就OK,你去換條好重既彈弓落去玩野、扮真鎗的話,拉到你傻....

引用:
原帖由 RCOOH 於 3-11-2018 20:54 發表

CZ系列係原始刀片後西最好拉,有位借力而且皮帶chok鎗上膛一流,P09、SP01A+果種低西係玩具鎗就OK,你去換條好重既彈弓落去玩野、扮真鎗的話,拉到你傻....
確實換左加硬彈弓後,個 slide 因為太薄有 d 難拉。
可能換返高 sight 會好拉 d ,但個軸線高左又變相視差太左 ...

發新話題