發新話題

[Marui] Glock 19 Gen 3 (10 月 25 日發售)

其實有冇風收到幾時有原版鋁是拉出?  謝謝∼

回覆 301# 的帖子

韓國d 牌出左,日本賣緊,hk 就唔清楚

引用:
原帖由 ayaka 於 18-1-2019 16:26 發表
係 wo D 牌,不過我想落場唔捨得買黎用

引用:
原帖由 ayaka 於 18-1-2019 16:26 發表
話口未完,西京啱啱返左,價錢不明
其實我覺得 D 牌外管全部都好令身油淋淋勁痴指紋,我自己就唔太鍾意,真槍都唔會咁卦

引用:
原帖由 no-name 於 18-1-2019 16:59 發表

話口未完,西京啱啱返左,價錢不明
其實我覺得 D 牌外管全部都好令身油淋淋勁痴指紋,我自己就唔太鍾意,真槍都唔會咁卦
千頭鬆d

回覆 305# 的帖子

咁平喎,我都唔捨得落場 不過呢個價錢就唔介意啦

同埋想問下Nova slide stop位有無粒鋼頂住?
好多時市面啲鋁slide又無個粒鋼件,散砌既slide stop又係鋼喎 lock多幾次都崩
又好似無見過鋁slide stop

引用:
原帖由 BLSK 於 18-1-2019 20:06 發表
咁平喎,我都唔捨得落場 不過呢個價錢就唔介意啦

同埋想問下Nova slide stop位有無粒鋼頂住?
好多時市面啲鋁slide又無個粒鋼件,散砌既slide stop又係鋼喎 lock多幾次都崩
又好似無見過鋁sl ...
$1250
我都差d想買,不過其實都應該係因為Glock先平d
諗諗下Glock有太多$1000樓下選擇,都係觀望下先
Glock未係我最鍾意既鎗款,所以可能未必會買D牌

引用:
原帖由 no-name 於 18-1-2019 16:15 發表
其實有冇風收到幾時有原版鋁是拉出?  謝謝∼
已有,我買左

引用:
原帖由 Willy222 於 18-1-2019 22:33 發表

已有,我買左
D牌?

引用:
原帖由 tf141 於 19-1-2019 00:01 發表

D牌?
D牌。今次個退彈勾做得幾好,滑架安裝上下身要睇說明書、否則安裝不了。

D記斯拉洗唔洗大修先裝到?

引用:
原帖由 cky0311 於 19-1-2019 03:32 發表
D記斯拉洗唔洗大修先裝到?
外管修點小斜角、否則固定內外管卡榫的縲絲很難上;其他無修直上。

回覆 312# 的帖子

謝謝大大
我又入番條先

槍仲未有貨....

都係抵受唔住誘惑....

發新話題