發新話題

[Marui] Glock 19 Gen 3 (10 月 25 日發售)

昨日朋友買左鋁及鋼。質感明顯有分別、鋁跟光纖準星及跳殻釣。
都幾靚。鋼打出來聲又真係正好多

引用:
原帖由 rainey 於 2-2-2019 13:15 發表
昨日朋友買左鋁及鋼。質感明顯有分別、鋁跟光纖準星及跳殻釣。
都幾靚。鋼打出來聲又真係正好多
Ching見到鎗有番貨嗎 ?
Thanks

引用:
原帖由 tf141 於 2-2-2019 15:30 發表

Ching見到鎗有番貨嗎 ?
Thanks
槍街無槍賣.彈匣就有
如果急買,我見彩虹8仲有貨

引用:
原帖由 laukw123 於 2-2-2019 16:53 發表

槍街無槍賣.彈匣就有
如果急買,我見彩虹8仲有貨
我知Rainbow有,不過貴$200
我唔急既,好奇問下啫,反正要等埋下身

今日終於買左ba aluminum slide
wilson combat 款
而家等下身

引用:
原帖由 cky0311 於 5-2-2019 18:53 發表
而家等下身
You mean Nova ?

回覆 351# 的帖子

應該係
因為佢地同一個產方

G17甲可用?

可以

引用:
原帖由 cky0311 於 5-2-2019 18:53 發表
而家等下身
Ching邊到入手?

回覆 355# 的帖子

t2t second hand

琴日行過槍街,巾魔出左原裝樣鋁是拉,賤價 6 魚... (其實係同佢地既其他原裝是拉同價)
好好好後悔新年前入左條千幾銀既 Nova TTI 是拉粗打

引用:
原帖由 no-name 於 10-2-2019 11:55 發表
琴日行過槍街,巾魔出左原裝樣鋁是拉,賤價 6 魚... (其實係同佢地既其他原裝是拉同價)
根魔真係抵玩

據講跌管結構唔同原裝
咁樣原裝數既管未裝唔到上去 遲下砌槍要注意了
想要外管同trigger多啲

引用:
原帖由 no-name 於 10-2-2019 11:55 發表
抵喎,想問下係咪下身都出咗?
另外鎗有貨嗎?

Thanks

發新話題