發新話題

[Marui] Glock 19 Gen 3 (10 月 25 日發售)

引用:
原帖由 ayaka 於 28-3-2019 12:31 發表
改左撈化LOKI SLIDE
Ching跟kit對西係tritium ?
究竟重要等幾耐先有下身出

回覆 436# 的帖子

不是, 佢跟HD款西, 無發光

引用:
原帖由 ayaka 於 28-3-2019 12:36 發表
不是, 佢跟HD款西, 無發光
I see
唔知而家tritium西仲有咩選擇? 除咗Trijicon
果陣Gunsmodify果對好似已經算最平? 但都要差唔多$500....
而家有冇得賣都唔知

引用:
原帖由 tf141 於 28-3-2019 12:39 發表

I see
唔知而家tritium西仲有咩選擇? 除咗Trijicon
果陣Gunsmodify果對好似已經算最平? 但都要差唔多$500....
而家有冇得賣都唔知
NOVA SLIDE用真西數, 後西CUT有DD鬆,用機米係飛機座扭上去頂實
TM數最常見GM既T牌款, 高/低2種
ACE1都有, 高/低2種
"東北"有出過T牌HD款, 亦有高西款
PRO岩有出高西款, 但後西做錯, 氚管調轉黎裝  
韓D牌多款式但無TRITIUM要自改

引用:
原帖由 ayaka 於 28-3-2019 12:54 發表

NOVA SLIDE用真西數, 後西CUT有DD鬆,用機米係飛機座扭上去頂實
TM數最常見GM既T牌款, 高/低2種
ACE1都有, 高/低2種
"東北"有出過T牌HD款, 亦有高西款
PRO岩有出高西款, 但後西做錯, 氚管調轉黎裝  
韓D牌多 ...
D牌果對原來係得個樣 ?

回覆 433# 的帖子

多謝C兄詳細解答,thx!

回覆 439# 的帖子

我撈花就跟發光西既

引用:
原帖由 tf141 於 28-3-2019 15:34 發表

D牌果對原來係得個樣 ?
管內是儲光物料

橫掂都係長,感我買多50飛匣先
引用:
原帖由 BLSK 於 28-3-2019 11:55 發表
搜尋一下magazine extension for TM g-series 之類字眼應該就會找到很多
雖有不同牌子但應該都係差不多,買一款你覺得靚仔的吧
留意一下有啲產品係純裝飾沒有加彈加氣功能,會寫明functional版本之類字眼 ...

引用:
原帖由 ayaka 於 28-3-2019 17:37 發表

管內是儲光物料
即係螢光

引用:
原帖由 黑夜之神 於 29-3-2019 00:52 發表
橫掂都係長,感我買多50飛匣先
50飛長匣除咗買俾Glock 18要嚟full auto,或者買嚟襯carbine kit之外
我真係諗唔到任何其他原因會買.....
所以我至今都只係得一隻

回覆 446# 的帖子

你買左槍身未?,?

引用:
原帖由 cky0311 於 29-3-2019 03:38 發表
你買左槍身未?,?
有鎗身賣啦咩

回覆 448# 的帖子

i mean 槍本體

引用:
原帖由 cky0311 於 29-3-2019 03:43 發表
i mean 槍本體
2號果日已經買咗,月頭果陣QXF同埋靚姐有少量番貨,我剛好係朗哥到留到最後一枝

發新話題