23 12
發新話題

[Marui] Glock 19 Gen 3 (10 月 25 日發售)

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 11-10-2018 15:18 發表
17飛機直徑13.5mm
We好似14.幾?
用到guarder for kj g23既g19 kit就正了

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-10-2018 11:44 發表
如果係Gen4就好. Thx for sharing.
G19x g19m

戰術貓好似搞緊套鋼slide比佢了

引用:
原帖由 no-name 於 31-10-2018 11:31 發表

咁快手?
有冇鋁 slide 消息呢?雖然今次成條 slide 厚左好多但都怕打 topgas 好快爆
飛機直徑都係講緊15.5(?) 其實夠唔夠力推
我覺得起碼vfc fnx fns vp9 hk45ct usp9果d先叫夠力
馬記m&p都還可以

引用:
原帖由 新手一隻 於 2-11-2018 05:44 發表

就算係馬記,都出咗有段日子。PX4、M&P9、USPC之類已經係咁設計。
印像中好似得WE PX4跟馬記,之後便沒有類似設計,恐怕台廠會跟還需時日。只能慢慢等......
Hk45ct,usp 9mm用回膛桿

引用:
原帖由 新手一隻 於 2-11-2018 15:29 發表

師兄講VFC嗰啲?小弟淨係睇過VFC嗰啲的revirw,未把玩過。

另外我上面類似設計的意思係講伸手指入拋殼口校hop up的設計,可能有點令人誤會
我以為講緊唔洗拆 較hop up

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 24-11-2018 13:37 發表
據小弟認識的兩位業內人士所講,馬記19跌管軌道係極之難處理,若免強要跟到足,製作成本係相當高,如非廠商實牙實齒講會跟足,奉勸各位師兄唔好有太大期望

另外一提,小弟對某隻貓科類動物嘅行為操守十分有 ...
聽過d傳聞

傳聞炸彈手都會出Marui 19鋼slide
等佢出晒再對比下都唔遲
根魔都好似出緊鋁 不過玩具sight數
我比較關注個下身 仲未有聲氣 有條靚slide都要有個靚下身

引用:
原帖由 sam524 於 20-12-2018 18:50 發表

一條鋁 一條鋼 其實都係無得揀
根魔都真sight數?

引用:
原帖由 laukw123 於 22-12-2018 13:12 發表

無錯, 真係同一個呀媽生, 但聽說內部設計唔一樣
Hk45ct都好似係
兩套都擁有過 細節都好似

吉打加入戰團了

引用:
原帖由 ayaka 於 2-1-2019 21:52 發表

最想要鋼rail 座
下面個frame

引用:
原帖由 年少無資 於 20-1-2019 19:06 發表

佢話跌管個設計唔係跟原裝咁
我見到佢出sai同sai utility

引用:
原帖由 no-name 於 10-2-2019 11:55 發表
琴日行過槍街,巾魔出左原裝樣鋁是拉,賤價 6 魚... (其實係同佢地既其他原裝是拉同價)
好好好後悔新年前入左條千幾銀既 Nova TTI 是拉粗打
根魔真係抵玩

引用:
原帖由 BLSK 於 7-3-2019 01:47 發表
砌多幾款方便出席唔同場合呀
所以我繼續等下先
方便襯衫

23 12
發新話題