24 12
發新話題

[Marui] Glock 19 Gen 3 (10 月 25 日發售)

係,我應該就係騎左上去,後面都無甩,呢支我好鍾意,睇下其他師兄點改我又跟下先
引用:
原帖由 BLSK 於 16-5-2019 01:30 發表
Slide騎左上去我都試過一次,但後面塊板甩就無

我唔係好識系統分別,不過打落彈道好似有小小偏右,g19準度就真係好滿意
引用:
原帖由 tf141 於 16-5-2019 01:04 發表

呢枝新Hi-Capa DOR聽閒係跟M45A1系統?
如果係既話飛機好似係大少少

請問換左金屬滑架會唔會大力左?同埋準度有冇影響呢?
引用:
原帖由 laukw123 於 16-5-2019 10:59 發表

應該都係G17 果D問題, 換金屬滑架就解決到

未換過金屬滑架,方師兄有冇邊隻推介呢?唔好太貴
引用:
原帖由 ~~方~~ 於 16-5-2019 23:20 發表

初速方面既大力係唔會既, blow back 大力左有機會

準度有冇影響就要睇滑架/外管條數抄得好唔好, 同埋你控唔控制到blow back 個節奏

而換金屬滑架既主因係:耐用, 質感, 特別款式

千幾二千淨係個slide我會覺得貴
引用:
原帖由 tf141 於 18-5-2019 00:17 發表

幾錢為至太貴?

Gun魔有賣金屬slide?打去留貨先,我唔識呀,未改過槍,一定要換埋管?
引用:
原帖由 BLSK 於 18-5-2019 02:39 發表
咁計唔計管先
不過19 slide kit應該會平17 既少少
根魔套都6xx就有曬啦

明白
引用:
原帖由 tf141 於 18-5-2019 15:17 發表

Guns Modify,唔係鎗街果間Gun Mall

感師兄去邊度可以買到呢套滑架跟埋外管?大約咩價錢度?
引用:
原帖由 laukw123 於 18-5-2019 15:18 發表

上面師兄講果間係廠名(GUN麼D快), 唔係槍街果間實店(根麼)
換SLIDE好易, 上網又有教學, 自己換都好簡單。
玩具槍有分外管&內管,外管就係扮真槍果條, 內管就有作用來射BB彈果條。
通常滑架係會係套裝咁賣,就會跟 ...

收到,得閒落槍街睇睇
引用:
原帖由 laukw123 於 20-5-2019 17:09 發表

槍街一般都會搵到,  或者網店例如"彩虹8"都有。
普通款的鋁架&鋁外管, 大約6百左右都有。 貴少少的TTI款式/ 什麼什麼COMBAT 果D就會貴D,要1千左右。
如果鋼就會貴好多, 約2千6左右, 暫時普遍得BA &戰術喵有出,韓 ...

24 12
發新話題