發新話題

[KSC/KWA] M9A3 終於有消息

資深玩家期待M9a3 , Glock 太多好悶

如果係KWA出,想要有「正常」Marking 近乎冇可能。
引用:
原帖由 sakatam 於 5-11-2018 21:38 發表
資深玩家期待M9a3 , Glock 太多好悶
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 5-11-2018 23:46 發表
如果係KWA出,想要有「正常」Marking 近乎冇可能。
仲有佢外管,有可能會好似對上支M92和支黑星咁,唔係金屬管.
如果接受唔到的,又要另外俾1百或以上的金錢購買.

引用:
原帖由 happypony 於 2-11-2018 19:05 發表
同啪啪高一樣槍身顏色同真槍唔同,不過啪啪高係真廠槍差不多成三倍價錢個人接受唔到。

話時話ksc好似好耐冇出新手槍。
真係癡膠花, 越賣越貴
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

以KWA嘅「優良傳統」,如果真係跟條金屬外管俾你,簡直係皇恩浩蕩。
引用:
原帖由 kornhill401 於 6-11-2018 11:26 發表

仲有佢外管,有可能會好似對上支M92和支黑星咁,唔係金屬管.
如果受唔到的,又要另外俾1百或以上的金錢購買.
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 2slow 於 6-11-2018 13:35 發表

真係癡膠花, 越賣越貴
之前m45都係皮幾 今次兩皮
當佢m9a3生產50枝 果到都有成100萬
當然唔知個cost係幾多

呢到有位師兄買左佢枝m45好似仲有翻手野要跟

引用:
原帖由 2slow 於 6-11-2018 13:35 發表

真係癡膠花, 越賣越貴
看佢張說明書成皮幾野都系要執到標眼水, 不了
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 6-11-2018 15:08 發表

看佢張說明書成皮幾野都系要執到標眼水, 不了
今次係kit唔係成槍?

引用:
原帖由 JBL 於 6-11-2018 17:12 發表

QRF賣皮七姐,唔洗兩皮
我計2600*7.8
咁即係有折wor

引用:
原帖由 jn_jona 於 6-11-2018 17:15 發表

我計2600*7.8
咁即係有折wor
係咪趴高今次銷路唔好...暗牙底減下價求賣出

之前佢0個幾套1911 S70定80...未出街都話已比人訂晒...所剩無幾

今次又再推高D價...試下D買家底線...結果真槍3倍價錢冇乜人受...所以比返個折頭

引用:
原帖由 jn_jona 於 6-11-2018 14:11 發表

之前m45都係皮幾 今次兩皮
當佢m9a3生產50枝 果到都有成100萬
當然唔知個cost係幾多

呢到有位師兄買左佢枝m45好似仲有翻手野要跟
佢之前D 1911 KIT 計返都係差唔多...50套...100套咁...計返下下百幾二百萬上落

可能做大左...夠打跛腳...又見到FPR賣兩皮都大把人買...D價咪SET高D...順便試下市場既接受能力...如果唔係真係諗唔到真槍3倍價錢點賣得到

引用:
原帖由 Kwind 於 6-11-2018 17:49 發表

佢之前D 1911 KIT 計返都係差唔多...50套...100套咁...計返下下百幾二百萬上落

可能做大左...夠打跛腳...又見到FPR賣兩皮都大把人買...D價咪SET高D...順便試下市場既接受能力...如果唔係真係諗唔到真槍3倍價錢 ...
我欣賞佢做d特別野幫人完夢
佢做到d其他人做唔到既野 抵佢賺到打跛腳
但今次外觀鋼件都唔齊 下身又唔係7075(真鐵應該係7075?有錯請指正)

甘既價,唔識欣賞

發新話題