發新話題

11/17 馬記 Festival 5

引用:
原帖由 cky0311 於 17-11-2018 11:54 發表
支hi capa有咩唔同左
說是頂部可以上 mount 裝鏡,另外看圖似乎是直雞

Hi Capa
「新短反作用力系統(ЁъみЬэヵユюЁЗЪу)Short Recoil System」「新型blowback engine」(我估係?求高手)
唔知又係搞乜?DEFAULT超短行程定唔知點整既低反作用力?
希望唔係一大堆特規零件,感覺上IPSC果堆人會同銀/金HI CAPA一樣唔比用

簡單黎講就係:抄m45 recoil系統;條slide入面改gold match款;缩短行程&反動;新hammer&slide stop;易左拉slide;可以射快左

引用:
原帖由 Dave 於 17-11-2018 11:58 發表
mk46 次世袋,90% buy
有咩賣點?

回覆 59# 的帖子

另外想請教下,佢係咪話外管係16mm?

AW 枝 NE10 一拍埋去馬記枝V10度,錯到七彩
馬記教狂熱信徒

回覆 66# 的帖子

边個牌子会比较靓仔叻
Wengnye

引用:
原帖由 Wengnye 於 17-11-2018 16:58 發表
边個牌子会比较靓仔叻
V10 唔計Kit & WA (FPR Steel GUN除外) 得SRC 同AW有出過,兩間個R位都錯左,得馬記造啱

馬記教狂熱信徒

引用:
原帖由 yukihiro2140 於 17-11-2018 17:04 發表

V10 唔計Kit (FPR Steel GUN除外) 得SRC 同AW有出過,兩間個R位都錯左,得馬記造啱
灰模左成2年都錯既話

引用:
原帖由 Opica 於 17-11-2018 17:20 發表
灰模左成2年都錯既話
會灰埋個人
馬記教狂熱信徒

引用:
原帖由 yukihiro2140 於 17-11-2018 17:04 發表

V10 唔計Kit (FPR Steel GUN除外) 得SRC 同AW有出過,兩間個R位都錯左,得馬記造啱
How about Western Arms ?
Do they have V10 too ?

引用:
原帖由 tf141 於 17-11-2018 17:47 發表

How about Western Arms ?
Do they have V10 too ?
Sor 漏左 ,佢地都造啱
馬記教狂熱信徒

引用:
原帖由 yukihiro2140 於 17-11-2018 17:49 發表

Sor 漏左 ,佢地都造啱
不過有得揀都係買Marui啦,價錢平一大截,件供應穩定,匣更加平一大截
WA留番買d特別款

引用:
原帖由 tf141 於 17-11-2018 17:53 發表

不過有得揀都係買Marui啦,價錢平一大截,件供應穩定,匣更加平一大截
WA留番買d特別款
仲會大把補品同Kit玩
馬記教狂熱信徒

發新話題