18 12
發新話題

「男士乳貼」

「男士乳貼」

睇見到痛
仲要比d汗乸住

諗起dior 血漬襯衫。

附件

4-11-2018 22:43

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 4-11-2018 22:19 發表
睇見到痛
仲要比d汗乸住
跑馬拉松真係考驗意志力

冼咁煩,有老婆或女朋友咪借個胸圍戴住先law!

諗都未諗過會有這情況出現
第一次聽

3 個讚好! TOP

引用:
原帖由 hang2 於 5-11-2018 00:22 發表
冼咁煩,有老婆或女朋友咪借個胸圍戴住先law!
老婆/女友話:即係串我平咁話啦
然後,佢嬲左我
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

我平時跑步係無上裝,所以無呢個問題.
但呢個乳貼,出汗多的時候尤其是跑馬拉松,不會甩脫嗎?
Thx for sharing.

其實拎張圓形膠布都ok掛
有時係咁依跑幾k 大髀都會損 好難想像損lin有幾痛

引用:
原帖由 jn_jona 於 5-11-2018 10:42 發表
C Hing一定很健壯了. Thx for sharing.

引用:
原帖由 jn_jona 於 5-11-2018 10:42 發表
"Lin的"真係會俾件衫磨損!

行100km山穿普通底褲就磨損屎眼! (汗水加食過辣椒酱真係火燒屎眼)

引用:
原帖由 rho837 於 6-11-2018 11:43 發表

"Lin的"真係會俾件衫磨損!

行100km山穿普通底褲就磨損屎眼! (汗水加食過辣椒酱真係火燒屎眼)
有咩特別裝備?
聽過搽d 飯士林會好d

引用:
原帖由 kornhill401 於 6-11-2018 10:53 發表

C Hing一定很健壯了. Thx for sharing.
做文職工又鍾意食 一定要迫自己做運動

引用:
原帖由 jn_jona 於 6-11-2018 14:13 發表

有咩特別裝備?
聽過搽d 飯士林會好d
我行100km trail walk經驗!

1) 出發前三日介食所有"辣"嘢 !
2) 起踄前要大便, 用水清洗屎眼!
3) 用貼身有彈性跑褲當內褲! 揸花士呤在屎眼周圍!
4) 載條毛巾抹汗! 盡量阻止汗水由背脊流到羅油!
5) 用爽身粉係腳同鞋內!

18 12
發新話題