16 12
發新話題

「E何B」有無消息?

「E何B」有無消息?

「E何B」租約期滿做大減價,小弟星期六上過去,見到飾櫃裡面好多GBB同配件已經賣清。
佢之後搬去邊?定係執笠?各位師兄有無消息?

引用:
原帖由 bennytsang16 於 8-11-2018 15:50 發表
「E何B」租約期滿做大減價,小弟星期六上過去,見到飾櫃裡面好多GBB同配件已經賣清。
佢之後搬去邊?定係執笠?各位師兄有無消息?
我同你一樣,都唔好意思問佢地.夠竟是搬去邊?定係執笠呢?

今日去左, 問左老闆話係想搬, 但未搵到鋪位

引用:
原帖由 eelxilef 於 3-12-2018 16:46 發表
今日去左, 問左老闆話係想搬, 但未搵到鋪位
某日經過,見佢店舖附近的工廠大廈,都有好多單位招租.
我估佢地現在是在同業主傾緊卦?

重做唔做本地直銷? 定好似WGC or redwolf咁算
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

真係夕陽行業..  賣錶比大陸人好做好多
前日行仔有錶鋪直情要落閘比D  貴客.... 入去揀錶..  誇張到

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 4-12-2018 13:56 發表
真係夕陽行業..  賣錶比大陸人好做好多
前日行仔有錶鋪直情要落閘比D  貴客.... 入去揀錶..  誇張到
WOW!乜咁似紅磡某金舖對大陸鴨仔團的作風. Thx for sharing.

E何B 577 個FB專頁都話提早結業,
現在直到年30晚進入散貨模式,  5折至3折不等

引用:
原帖由 kornhill401 於 6-12-2018 11:33 發表

WOW!乜咁似紅磡某金舖對大陸鴨仔團的作風. Thx for sharing.
應該唔見得光, 大陸人落來洗黑錢, 尖咀好多鋪都係有VIP房, 真係好鬼鼠

慘呀...
咁cgf 會冇左個SPONSOR?!
引用:
原帖由 pbay 於 7-1-2019 12:32 發表
E何B 577 個FB專頁都話提早結業,
現在直到年30晚進入散貨模式,  5折至3折不等

上次去e記 已經好似比人打劫完咁 唔知仲有咩買呢?

引用:
原帖由 jn_jona 於 7-1-2019 16:03 發表
上次去e記 已經好似比人打劫完咁 唔知仲有咩買呢?
今次到尖咀鋪清貨, 清完就bye bye了 ......

E記面書已說bye.
一個什麼也不懂的老兵!!

引用:
原帖由 pbay 於 7-1-2019 16:46 發表

今次到尖咀鋪清貨, 清完就bye bye了 ......
好掛住佢既9折槍
長年做9折

真係好可惜,三年前在麗新地牢時,仍然是全港首屈一指的槍舖,之後兩年搬了兩次,走到今日索性結業……
點解唔做?無得賺?老闆退休?移民?

16 12
發新話題