27 12
發新話題

[WA] 請問有無見香港門市有賣呢兩支WA?

請問有無見香港門市有賣呢兩支WA?

M1911 Kimber real steal
http://www.wa-gunnet.co.jp/product_info.php?products_id=1479

AMT hardballer
http://www.wa-gunnet.co.jp/product_info.php?products_id=1429

如果敏感 可PM, 多謝幫忙各位師兄~

wa現在較少店鋪賣

樓主試下去新蒲崗「現代」看看,佢地都有幾枝 WA GBB 賣。
另外,槍街 QRF 都有幾枝二手 WA GBB 賣。

唔知係日本郵購寄過來 怕唔怕海關查到呢

引用:
原帖由 cky0311 於 19-11-2018 19:13 發表
wa現在較少店鋪賣
點解

日本氣槍(遊戲銃)既能量比香港弱,如果郵購全新既 WA GBB,又連盒連說明書,過海關應該無問題。有人(我無話係我) 都試過上網郵購 WA 1911 GBB 運返香港。
引用:
原帖由 Guts 於 20-11-2018 10:49 發表
唔知係日本郵購寄過來 怕唔怕海關查到呢

回覆 5# 的帖子

wa沒落了
很小人玩
金屬kit好貴

引用:
原帖由 cky0311 於 20-11-2018 11:58 發表
wa沒落了
很小人玩
金屬kit好貴
依家個個都只玩marui?

回覆 8# 的帖子

係啊
最常見係marui加客制金身

WA 槍好似仲好力過馬記。我仲 keep 住兩枝 WA 1911A1 GBB 同兩 set Prime 金屬 kit。
引用:
原帖由 cky0311 於 20-11-2018 11:58 發表
wa沒落了
很小人玩
金屬kit好貴

回覆 10# 的帖子

係座力大d
正壓系統

我特別喜歡WA的手槍, 好爽

而且佢出好多M1911款, 所以情有獨鐘

呢兩支玩具槍,都差不多有10多年歷史了吧?

去東京旅行直接去涉谷WA買

引用:
原帖由 kornhill401 於 21-11-2018 10:45 發表
呢兩支玩具槍,都差不多有10多年歷史了吧?
T1 果支以前想買但斷貨, 好多年都無再CHECK 呢排心血來潮上去睇下 見到有所以想即刻買

27 12
發新話題