發新話題

[VFC] scar h 性能提升一問∼

scar h 性能提升一問∼

小弟前排收左枝scar h翻黎,
只係換左楓葉crazy內管,75度膠∼
想性能再提升既話,有咩可以換&改呢?
同埋佢隻雪鞋係咪換唔到?
謝∼

外觀
Google: Angry Gun AR Stock Adaptor for we scar /Angry Gun SCAR ACR Stock Adaptor
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 wai2712 於 1-12-2018 11:37 發表
小弟前排收左枝scar h翻黎,
只係換左楓葉crazy內管,75度膠∼
想性能再提升既話,有咩可以換&改呢?
同埋佢隻雪鞋係咪換唔到?
謝∼
如果你係迷版(VFC)版本,
準確度,Crazy內管有330mm左右長度,已經夠過田夫仔湖(水立方-橋)中人身
力度,可以用六角匙係Bolt咀校大細力
零件補品其實無咩要換,損耗左訂原裝就得

引用:
原帖由 rik-rok 於 1-12-2018 12:51 發表

如果你係迷版(VFC)版本,
準確度,Crazy內管有330mm左右長度,已經夠過田夫仔湖(水立方-橋)中人身
力度,可以用六角匙係Bolt咀校大細力
零件補品其實無咩要換,損耗左訂原裝就得
我就係vfc 咁個尾托係咪無得攪呢?
唔該師兄∼

另外pts條骨係咪全世界都無貨呢∼?

引用:
原帖由 wai2712 於 1-12-2018 14:44 發表

我就係vfc 咁個尾托係咪無得攪呢?
唔該師兄∼
無辦法,得angry gun出過俾we用,可以小修上到,但無貨。
隻boot睇得多就會順眼^^

引用:
原帖由 wai2712 於 1-12-2018 14:45 發表
另外pts條骨係咪全世界都無貨呢∼?
應該係,不過搵到,都要小心。
Pts條骨我裝左,但要大修。
如果唔好小心裝上vfc scarH ,有機會令外管鬆和搖。
Vfc已經改善左we鬆hop up座問題,
但pts條骨似開發時無清楚考慮vfc結構,
所以出現以上問題。

發新話題