發新話題

E記搬左未?

實在可惜, 竟畢在Ehobby服務態度十分好, 會當客人是客人, 亦有問必答

我相信重開門市只是地點問題,始終係有實力有信譽既店家

引用:
原帖由 Ang123456 於 14-1-2019 16:07 發表
實在可惜, 竟畢在Ehobby服務態度十分好, 會當客人是客人, 亦有問必答
唉... 有d失落

引用:
原帖由 gtoray 於 14-1-2019 16:11 發表
我相信重開門市只是地點問題,始終係有實力有信譽既店家
重新請過哂啲員工??

引用:
原帖由 jerrytcw 於 14-1-2019 16:47 發表

重新請過哂啲員工??
師兄有咩消息?

引用:
原帖由 jn_jona 於 14-1-2019 16:57 發表

師兄有咩消息?
已經搞掂大部份員工,淨返兩三個執手尾

真係唔應該開5.11門市,都已經out of trend

引用:
原帖由 pmcoperator 於 14-1-2019 18:21 發表
真係唔應該開5.11門市,都已經out of trend
511 D野唔掂,以前我都係511 fans,但真係"相對地"平而唔耐用,3個月著穿一條戰術褲,又甩褲又爆浪,但我買Vortex 9個月先爛幾個窿......

引用:
原帖由 Wopa1969 於 14-1-2019 13:46 發表
1月7日出呢條消息,E加先睇到.走鷄了. Thx for sharing.

今日下晝行過見己關門!

e何B真係執左既話好多件同槍都唔知再去邊間買好,
近年我覺得買野最信心都是佢了又有禮貌,加上成日有折雖然未必多但買得開心d

RIP.希望佢能夠東山再起.

真係好可惜

引用:
原帖由 gainax 於 2-2-2019 12:20 發表
e何B真係執左既話好多件同槍都唔知再去邊間買好,
近年我覺得買野最信心都是佢了又有禮貌,加上成日有折雖然未必多但買得開心d
呢樣佢地的確係抵俾個'讚' 我試過在試槍後,
因槍的問題,所以無買到,售貨員都沒有對我黑面.

發新話題