20 12
發新話題

VFC FNS-9 Hop up彈弓 問題

VFC FNS-9 Hop up彈弓 問題

支FNS-9買咗兩日,因為家人好奇心下,攪到支槍個Hop up 條彈弓拉鬆咗,

01 by info_1420, 於 Flickr

02 by info_1420, 於 Flickr

1)請問大家有冇地方可以配到?如果配唔到原裝,有冇地方可以買到類似的?
2)請問有冇網友知道呢條彈弓的呎吋,我上網完全搵唔到任何資料!另外睇過jacko兄post的爆炸圖,不過只係勉強睇到個number!
2)依家因為條彈弓鬆咗,外管會有d鬆,想問如果唔理佢,其實對支槍有冇壞影響?
thx各位

回覆 1# 的帖子

呢條彈弓影響都幾緊要,雖然我唔知原理,我換咗條強力啲支槍即係順曬。唔好問我邊度買,我用舊

回覆 2# 的帖子

新手兄唔該晒,咁我拆條彈弓出去睇下配唔配到,
另外你話力高幾貴,即係大約幾錢條?因為未買過唔知彈弓價錢thx

回覆 3# 的帖子

Willy222兄,如果係咁,我配到就買多一兩條勁d試下,thx

呢條彈弓用黎幫助跌管動作
去wg_應該配到 如果有貨的話
Fnx都係用佢
我枝hk45ct換左鋼slide跌管都唔係幾順 考慮緊係槍管下面開個窿
裝返條跌管彈弓

回覆 6# 的帖子

多謝C兄的資料

引用:
原帖由 boy1420 於 23-12-2018 14:43 發表
多謝C兄的資料
或者去配條拉力彈弓自己剪返岩

回覆 8# 的帖子

C兄,如果拉力彈弓係未槍街都可以買到?另外wg_可否walk in入去買嘢?
thx

引用:
原帖由 boy1420 於 23-12-2018 15:52 發表
C兄,如果拉力彈弓係未槍街都可以買到?另外wg_可否walk in入去買嘢?
thx
好似要whatsapp左先
但你睇左個網有冇貨先

配彈弓可以去新填地街果頭

回覆 10# 的帖子

thx C兄

回覆 12# 的帖子

上wg_個網睇過,似乎唔見有,遲d出廣東道買條長的自己cut,我估應該唔難掛
thx C兄

引用:
原帖由 boy1420 於 23-12-2018 21:55 發表
上wg_個網睇過,似乎唔見有,遲d出廣東道買條長的自己cut,我估應該唔難掛
thx C兄
For fnx的 你search fnx parts啦

回覆 14# 的帖子

多謝C兄提點,搵到了,不過冇貨,唔知佢幾時會返

20 12
發新話題