33 123
發新話題

[開箱] Tactical Meow G19 鋼架

[開箱] Tactical Meow G19 鋼架

買左今年最後一件玩具 過完聖誕出個開箱文
過多咁多年 馬記終於出G19
改左大飛機 當然要乘機會鋼架啦
(鋼架,玩開真係返唔到轉頭 )

Tactical Meow G19 鋼架
今次套架有分 美國marking同奧地利marking
我就買左套奧地利版
個盒好簡潔 出面咩都無

打開個盒 出現了
一架兩管 有牙管仲係KKM
今次包裝係比上次支45有心機好多

拎出黎 睇下D marking

套kit仲有左D小零件
一對膠西 好似已經人手執過 真係有心機
仲有拋殼勾 同因為改左用真西數而要換o既飛機座螺絲

裝埋對西望一望

套架點裝我就唔多講啦 貓出左教學 可以上面書睇
完全唔洗執D咩 即買即裝即打
佢地建議要落2條彈弓 會爽D (我試過唔落都打到 不過無咁順)
移植左條根魔120% G17加硬回膛彈弓 內管果條係VP9原裝彈弓

裝完 同隻匣化埋妝 PERFECT

有有牙管 可以玩吹耍

仲有試槍片
[我係試槍片]
換左鋼架 加埋彈弓 真係有說不出的爽
BlowBack好大力 完全無扮野
加左吹耍之後係無咁爽 但係都唔差
喱套鋼架真係不得了

我都話鋼架一玩就返唔到轉頭嫁啦

1 個讚好! TOP

可直上?

nice!
請問一架兩管 咩價位 ?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 cky0311 於 27-12-2018 13:53 發表
可直上?
如果你唔換彈弓咪直上
但係我都會叫你換彈弓 如果唔係無咁爽無咁順
果兩條彈弓又唔難搞
不過就實唔洗磨野銼野
前後裝拆二十分鐘都唔洗

回覆 3# 的帖子

33xx

佢無hk45ct咁大隻飛機 但又幾爽wor
完全冇拖泥帶水

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-12-2018 15:23 發表
佢無hk45ct咁大隻飛機 但又幾爽wor
完全冇拖泥帶水
我覺得仲爽過支45ct

其實鋼slide吸引既係?

回覆 8# 的帖子

blowback力大
cock槍D聲同鋁slide唔同

引用:
原帖由 sam524 於 27-12-2018 15:45 發表

我覺得仲爽過支45ct
Really?
枝hk45ct跌管果到都仲係卡卡地

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-12-2018 15:56 發表

Really?
枝hk45ct跌管果到都仲係卡卡地
我跌管無卡 可能係因為搵唔到啱o既加硬回膛彈弓換
條架回得慢 感覺上咪"粒"D

引用:
原帖由 sam524 於 27-12-2018 16:03 發表

我跌管無卡 可能係因為搵唔到啱o既加硬回膛彈弓換
條架回得慢 感覺上咪"粒"D
我玩過ba同tac meow都係有時slide卡係最後果個cycle唔到
要拍一拍條管先得 有師兄自己係外管開窿
仿fnx45果種跌管design

本身19未出full marking下身我都興趣不大
同埋少少擔心佢唔夠力推
依家應該入得過

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-12-2018 16:06 發表

我玩過ba同tac meow都係有時slide卡係最後果個cycle唔到
要拍一拍條管先得 有師兄自己係外管開窿
仿fnx45果種跌管design

本身19未出full marking下身我都興趣不大
同埋少少擔心佢唔夠力推
依家應該入得過
下身我唔信吉打唔出
而且 無理由因為無full makr下體而放棄咁好玩o既野呀

引用:
原帖由 sam524 於 27-12-2018 15:45 發表

我覺得仲爽過支45ct
咁垮張??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 sam524 於 27-12-2018 16:19 發表

下身我唔信吉打唔出
而且 無理由因為無full makr下體而放棄咁好玩o既野呀
岩既岩既

我就係覺到奇怪g19咁熱門 吉打根魔都仲未有聲氣出下身
據我所知 開模試模生產都只係一個月內既事 應該唔洗咁耐
可能商家有佢既考量

33 123
發新話題