發新話題

[Marui] Marui Mk 12 Mod 1

引用:
原帖由 48191 於 19-1-2019 18:28 發表
齊齊玩碌落山!
見到你枝MK12,又摷番套Lone Survivor出嚟睇
睇完套Lone Survivor,又諗起以前有隻Medal Of Honor 2010
隻game又係玩Red Wing,好好玩

我好耐冇打機喇,可惜。
但上次砌完支Mk 12,即刻攞落場發覺支鏡太低先懐疑係咪搞錯咗...再加上K兄同小鬼兄耐心教導,先至叫砌得似Mk 12 Mod 1少少。
再次感謝小鬼兄同K兄幫忙。
但支Novel Arms Sure Hit其實唔錯!Mil Dot,有燈,都係兩牛幾魚咋...
引用:
原帖由 tf141 於 19-1-2019 18:58 發表

睇完套Lone Survivor,又諗起以前有隻Medal Of Honor 2010
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 tf141 於 19-1-2019 18:58 發表

Moh2010好似冇mk12?
但堅好玩

其實買呢隻ARMS mount都係錯, 正確既軍版ARMS mount係non-stop版, 即係條野可以扭180度
軍版而架係炒價, 上到USD$220

有冇資料?
引用:
原帖由 laiwangkai 於 19-1-2019 23:15 發表
其實買呢隻ARMS mount都係錯, 正確既軍版ARMS mount係non-stop版, 即係條野可以扭180度
軍版而架係炒價, 上到USD$220
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 19-1-2019 23:37 發表
有冇資料?
呢一隻

附件

20-1-2019 00:10

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-1-2019 22:34 發表

Moh2010好似冇mk12?
但堅好玩
冇呀,SR-25同埋Mk14就有
http://www.imfdb.org/wiki/Medal_of_Honor_(2010)#Sniper_Rifles
Bullets or broken bones?
Bones heal

引用:
原帖由 jn_jona 於 29-12-2018 19:01 發表

Mk12mod1好似係#22m?
會唔會你你枝鏡目鏡太大 太過枝ts30a2
好似1係用H, 0先係M
603 技術實驗中隊

個腳架loc應該用kmw
603 技術實驗中隊

路過亂入一下

附件

20-1-2019 01:52

603 技術實驗中隊

呢隻連Official Website 都冇,真係唔知點買。
引用:
原帖由 laiwangkai 於 20-1-2019 00:10 發表

呢一隻
究竟世界上還有神嗎?

支鏡......
引用:
原帖由 NathanCPT 於 20-1-2019 01:52 發表
路過亂入一下
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 NathanCPT 於 20-1-2019 01:41 發表
個腳架loc應該用kmw
Kwm?我以為都係kac

我都以為係KAC....
引用:
原帖由 jn_jona 於 20-1-2019 10:55 發表

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 jn_jona 於 20-1-2019 10:55 發表

唔係adaptor,係腳架後面個支 slok
603 技術實驗中隊

發新話題