發新話題

[Marui] Marui Mk 12 Mod 1

引用:
原帖由 小鬼182 於 29-12-2018 22:10 發表
得中mount有copy,有KA有大陸仔,MOD 1一定係用高Mount,因為唔用高mount係裝唔到後西,MOD 0就會用中mount,因為MOD 0多一條頂骨,而後西裝係上身度,對mount裝係係再上一級既頂骨度,所以用中mount都可以避到後西,但MOD 1唔 ...
我岩岩search完 應該真係我記錯
唔該師兄

乜牌子?
引用:
原帖由 小鬼182 於 29-12-2018 22:19 發表
其實吾用ARMS都可以用依隻,因為依隻係有見過有軍佬裝係枝MOD 1度,可惜都已經係絕版野.....
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 30-12-2018 01:39 發表
乜牌子?
KA & 斯巴達都有出過...仲要係鋼...當年出時唔知點解冇乜人買...E興趣曾當積分贈品比人換

當時幫個FD換左對沙色(唔記得左高定低MOUNT)...比佢裝上支沙色MSR度

師兄,我係問真品。
引用:
原帖由 Kwind 於 30-12-2018 02:59 發表

KA & 斯巴達都有出過...仲要係鋼...當年出時唔知點解冇乜人買...E興趣曾當積分贈品比人換

當時幫個FD換左對沙色(唔記得左高定低MOUNT)...比佢裝上支沙色MSR度
究竟世界上還有神嗎?

加左滅音器,支槍好正! Thx for sharing.

引用:
原帖由 48191 於 30-12-2018 07:50 發表
師兄,我係問真品。
我見小鬼兄張圖係玩具MOUNT我當然係答返玩具MOUNT啦

如果真品上MK12的話唔太確定...呢款MOUNT見得最多0係MK14上...Badger出的...但MOUNT完個高度係咪可以避開MK12後SIGHT真係答你唔到

因為我自己都冇買到呢款高MOUNT...幫唔到你試...低MOUNT就有對MOUNT左M14

(https://www.ar15.com/forums/armo ... on_Thread/6-470946/)<== 參考網頁

感謝K兄幫忙。我決定再訂個高Mount ,費事煩。
另外見到Mk 12 似乎係Issue呢個Grip:
https://www.ergogrips.net/shop/o ... ambidextrous-black/
真係唔算貴。
引用:
原帖由 Kwind 於 31-12-2018 11:56 發表

我見小鬼兄張圖係玩具MOUNT我當然係答返玩具MOUNT啦

如果真品上MK12的話唔太確定...呢款MOUNT見得最多0係MK14上...Badger出的...但MOUNT完個高度係咪可以避開MK12後SIGHT真係答你唔到

因為我自己都冇買到呢 ...
究竟世界上還有神嗎?

我都砌左枝

下星期Mount同Grip都到齊,可以進行第二次假組。
究竟世界上還有神嗎?

Latest Modified.

差噴槍同埋幫Silencer紮繩。

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 19-1-2019 17:48 發表
Latest Modified.

差噴槍同埋幫Silencer紮繩。
正呀

可惜浪費咗個Mid Level Mount。
但其實個WII Tech M84 PRI Gasbuster Charging Handle 都正。
引用:
原帖由 tf141 於 19-1-2019 18:13 發表

正呀
究竟世界上還有神嗎?

回覆 25# 的帖子

後sight係邊間?都做得幾好

G&P......
引用:
原帖由 jn_jona 於 19-1-2019 18:22 發表
後sight係邊間?都做得幾好
究竟世界上還有神嗎?

齊齊玩碌落山!
引用:
原帖由 kiss0606 於 17-1-2019 20:52 發表
我都砌左枝
究竟世界上還有神嗎?

發新話題