16 12
發新話題

[others] 邊度有得買呢支MP5K?

邊度有得買呢支MP5K?

https://www.wgcshop.com/products ... amp;rs=SMG%20%26amp;%20PDW%20-%20Gas&catid=1&cat=80&view_choice=a

想問有無人用過呢支? 可以分享一下用後感嗎?

THanks!

等新版啦,,

V乜屍嘅新版MP5,又係得個等字。
引用:
原帖由 TheOrigina1 於 31-12-2018 16:56 發表
等新版啦,,
究竟世界上還有神嗎?

消息都冇...我都等緊A3,A5

上次MOA唔係有咩?

新版唔知幾時先出到MP5K   所以想玩住支舊版先

引用:
原帖由 CobainSeven 於 3-1-2019 02:52 發表
應該都斷曬貨啦..

我諗緊好唔好係台灣網買之後寄返黎

真係好強烈建議等
G3個系統幾好 又有無彈不擊發..
不過手痕起上黎就無計 去馬啦

我支K PDW都係響台灣訂番嚟㗎咋......
引用:
原帖由 CobainSeven 於 3-1-2019 04:05 發表
我諗緊好唔好係台灣網買之後寄返黎
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 CobainSeven 於 3-1-2019 02:52 發表
最近好似有人在放售二手的.

想請教一下各位Ching, 我問左台灣個朋友支槍有咩可以改良, 佢叫我要改下面既野, 唔係好明...有無ching 識說明一下

"不鏽鋼槍機頭,槍機座要用原廠的不要換鋼的
擊槌簧換硬的
覆進簧導桿換不鏽鋼的
大概就這樣"

但改裝配件好多都已經停產左?

引用:
原帖由 CobainSeven 於 4-1-2019 00:07 發表
想請教一下各位Ching, 我問左台灣個朋友支槍有咩可以改良, 佢叫我要改下面既野, 唔係好明...有無ching 識說明一下

擊槌簧換硬的
覆進簧導桿換不鏽鋼的
大概就這樣" ...
"不鏽鋼槍機頭,槍機座要用原廠的不要換鋼的 <---冇必要, k 仔條bolt 個bolt 頭已經一體, 冇左爛既問題; vfc 都就出新版, 舊零件買少見少; mp5k 冇大廠出過鋼bolt, 用mp5 果條既話要cut 走d 位

擊槌簧換硬的 <--冇意見

覆進簧導桿換不鏽鋼的 <--冇必要, 原廠果條已經鋼黎

大概就這樣"

如果你想改好打d 既

換crusader 上彈坡, 攝係bolt 尾果條彈簧片, 鋼hammer 同 sear, 回鏜彈弓cut 1/3-1/2

我覺得咁樣已經夠

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 4-1-2019 00:14 發表

新版去到年中先會出SD3
其他型號都會有,但係唔知幾時,繼續係無了期咁等等等等等等等等等等等等等.....

引用:
原帖由 tf141 於 4-1-2019 00:17 發表

新版去到年中先會出SD3
其他型號都會有,但係唔知幾時,繼續係無了期咁等等等等等等等等等等等等等.....
Rainbow six echo

16 12
發新話題