發新話題

[認真] 警方又擾民 - 私人地方搜到氣槍即刻以重罪拉人

引用:
原帖由 Ben_9413 於 7-1-2019 17:43 發表
Real steel

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0107_00822_001.html

無業漢涉藏大批槍械還押 控方指或曾使用
01月07日(一) 16:39

警方有組織罪案及三合會調查科經調查 ...

原來真槍槍管可以就咁擰上去嘅,長知識了。
引用:
原帖由 紗夢 於 8-1-2019 18:22 發表

究竟世界上還有神嗎?

DEL

引用:
原帖由 48191 於 8-1-2019 19:15 發表
原來真槍槍管可以就咁擰上去,長知識了。
QD鎗管,全寫iQ低左D,簡稱就係QD。

真還真,假還假,報紙佬一Q打哂所有人,仲要唔知邊度搵個磚加黎Bull Sheep,見到乜pul件仲加支SF scoutlight已經9成係玩具,真佢pat pat咩。

引用:
原帖由 RCOOH 於 8-1-2019 19:35 發表

QD鎗管,全寫iQ低左D,簡稱就係QD。

真還真,假還假,報紙佬一Q打哂所有人,仲要唔知邊度搵個磚加黎Bull Sheep,見到乜pul件仲加支SF scoutlight已經9成係玩具,真佢pat pat咩。
重有枝Glock26就似係堅

引用:
原帖由 紗夢 於 8-1-2019 19:38 發表

重有枝Glock26就似係堅
角落26應該冇出跳殼?1911就係明搶見過有。

唔奇,畢竟老美唔管手鎗管步鎗,就算加洲或加拿大條例要唔過10飛,細支丁本身都裝唔到咁多。不過,果支全自動SBR加手鎗握把基本上係LE ONLY,仲要加埋潮件,而且燈既裝法明顯冇考慮到muzzle blast,例如wire cutter骨如果冇度岩長度同配番適合既火帽,包皮過長,開幾下連骨都碎埋!

第二支仲有滅聲,玩咩!

引用:

依d-素質-o既新聞睇得多都智商下降
Btw既然咁實牙實齒講到係真鐵咪叫軍火磚家入5口真米響下佢記住唔好著到eod咁去試,會俾人笑
603 技術實驗中隊

引用:

其實大家都睇漏,警方到而家為止係仍然無搵到5.56子彈,已唔講請記者示範將玩具槍改成打真鐵彈鳥

細時唔讀書 大時做

其實所謂民主呢啲嘢都係世紀大騙局黎,一萬個人投票,5001條友贊成,4999條友硬食,所以點會有所謂民主,係叫做揾個藉口,大菌食細菌。

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 YMM 於 8-1-2019 21:21 發表
其實所謂民主呢啲嘢都係世紀大騙局黎,一萬個人投票,5001條友贊成,4999條友硬食,所以點會有所謂民主,係叫做揾個藉口,大菌食細菌。
當年英國脫歐,美國選總統.就係咁.所以現在佢地D人民可以真正感受到一人一票的結果.

美國選左'當奴'出尼仲過引,攪到全球經濟向下滑.

引用:
原帖由 kornhill401 於 9-1-2019 14:05 發表
美國選左'當奴'出尼仲過引,攪到全球經濟向下滑.
美國升咪得law

如果民主選舉係大騙局既話, 咁請問咁多位覺得咩制度先係最符合大家?

回覆 85# 的帖子

放心民主尼啲骗局香港唔使擔心,冇你份。
不過近排越来越多尼類事件,唔知乜事有冇人認識被捕人事?會唔會第日系Facebook posted  相都可能上門比人拉。

發新話題