發新話題

[VFC] MK18 MOD 1

宜家暫時咁樣,硬係好似有啲怪咁。。。

附件

22-1-2019 23:42

積極裝備中....

支紅點都幾特別唔知乜名堂

引用:
原帖由 piranharowana 於 22-1-2019 23:26 發表
睇睇下又好似加silencer 型仔啲喎。。。
加滅聲係型仔d既,如果用左唔加長內管仲可以減少少力

引用:
原帖由 gainax 於 23-1-2019 00:27 發表

加滅聲係型仔d既,如果用左唔加長內管仲可以減少少力
點解會減力?

引用:
原帖由 piranharowana 於 22-1-2019 23:42 發表
宜家暫時咁樣,硬係好似有啲怪咁。。。
唔係ar,好型

回覆 137# 的帖子

西mark個套裝嚟
積極裝備中....

回覆 138# 的帖子

減力?我都想喎
積極裝備中....

回覆 139# 的帖子

我都想知
積極裝備中....

引用:
原帖由 nagato9361 於 23-1-2019 03:37 發表

點解會減力?
槍管長過內管越多越明顯,即是假設1J力隔15~2Ocm測J會細力左一d,
不過純粹講笑減力成效唔多唔好依賴呢種方法減力
真係要減力換短內管或整粒飛機入面減力皇冠已ok了

回覆 140# 的帖子

前面硬係好似好短咁。。。
積極裝備中....

回覆 144# 的帖子

哦,原來如此,係咁加支落去玩下又冇妨,但會唔會影響準成度呢?
積極裝備中....

引用:
原帖由 piranharowana 於 23-1-2019 09:03 發表
哦,原來如此,係咁加支落去玩下又冇妨,但會唔會影響準成度呢?
你可以當滅聲是裝飾就ok, 其實印像中有d滅聲是有夜光功能幾搞笑
https://www.youtube.com/watch?v=-42JGZ2apNk

回覆 148# 的帖子

又幾搞鬼喎,不過真係買就買支普通當裝飾算,今日都睇過,好似得豬標幾靚下
積極裝備中....

爭個尾托換唔到,買咗個UBR,但原身支尾通唔知點拆。。。

附件

3-2-2019 22:15

積極裝備中....

發新話題