發新話題

[VFC] MK18 MOD 1

嬲嬲果條係電槍數,係for馬記用,v記應該原裝就係mil數

托吓嘩。V記行真數,只要唔係ComSpec就OK。
引用:
原帖由 org 於 6-2-2019 13:27 發表
V記上MIL-SPEC通一定得
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 年少無資 於 6-2-2019 15:43 發表
嬲嬲果條係電槍數,係for馬記用,v記應該原裝就係mil數
咦,咁就咁買個真托就搞掂囉喎
積極裝備中....

引用:
原帖由 48191 於 6-2-2019 16:02 發表
托吓嘩。V記行真數,只要唔係ComSpec就OK。
咁就好了,睇下有咩真拖好睇好用先
積極裝備中....

V記直上UBR

伸出黎既UBR托比例好怪,成碌蔗咁既......

覺得UBR托太長,沒有原本的機動性

引用:
原帖由 plague 於 6-2-2019 19:26 發表
因人而異啦,我手短頭大當然鎗托越短越好,對於有D肉地又有D身高既,標準M4托拉盡都嫌未夠。

引用:
原帖由 plague 於 6-2-2019 19:26 發表
呢點真係因人而異,我宜家習慣緊
積極裝備中....

引用:
原帖由 RCOOH 於 6-2-2019 20:02 發表

因人而異啦,我手短頭大當然鎗托越短越好,對於有D肉地又有D身高既,標準M4托拉盡都嫌未夠。
我就覺得幾型,我都諗緊唔要嗰個盒仔
積極裝備中....

巢巢下屋企啲殘餘物資又揾到枝馬記P226,但宜家Seal好似已經換咗手槍?
積極裝備中....

冇所謂,呢支簫用嘢雜都慣㗎喇!
引用:
原帖由 piranharowana 於 6-2-2019 20:09 發表
巢巢下屋企啲殘餘物資又揾到枝馬記P226,但宜家Seal好似已經換咗手槍?
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 6-2-2019 20:19 發表
冇所謂,呢支簫用嘢雜都慣㗎喇!
咁又係,都無乜所謂
積極裝備中....

引用:
原帖由 piranharowana 於 6-2-2019 20:09 發表
而家DEVGRU係咪以HK416 + Glock 19為主 ?

引用:
原帖由 tf141 於 6-2-2019 21:24 發表

而家DEVGRU係咪以HK416 + Glock 19為主 ?
要等資深師兄解答
積極裝備中....

發新話題