發新話題

[VFC] MK18 MOD 1

引用:
原帖由 hendry9881 於 6-2-2019 19:01 發表
V記直上UBR

師兄支槍好正
積極裝備中....

理論上係。
但HK416D唔知V幾,Glock 19 係MOS。
引用:
原帖由 tf141 於 6-2-2019 21:24 發表

而家DEVGRU係咪以HK416 + Glock 19為主 ?
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 piranharowana 於 6-2-2019 21:40 發表

師兄支槍好正
下一支目標係軍版樣URGI

大蛇或井勝M4

LMT SOPMOD GEN1 STOCK
COLT 4 POSITION BUFFER TUBE
GEISSELE ACH
GEISSELE SOPMOD CERTIFIED SUPER PRECISION SCOPE MOUNT
VORTEX RAZOR GEN II HD-E 1-6X24
GEISSELE MK16 RAIL
GEISSELE GAS BLOCK
SUREFIRE WARCOMP
SUREFIRE WARDEN

[quote]原帖由 hendry9881 於 6-2-2019 22:07 發表

下一支目標係軍版樣URGI

大蛇或井勝M4

LMT SOPMOD GEN1 STOCK
COLT 4 POSITION BUFFER TUBE
GEISSELE ACH
GEISSELE SOPMOD CERTIFIED SUPER PRECISION SCOPE MOUNT
VORTEX RAZOR GEN II HD-E 1-6X24
GE ... [/quote
師兄咁大Project?
積極裝備中....

我下一支應該係VZ-61。頂!Spear Arms套木Grip冇哂貨。
究竟世界上還有神嗎?

[quote]原帖由 48191 於 6-2-2019 16:02 發表

我意思係V記換條靚Mil-Spec通就一了百了, 有排唔洗換

引用:
原帖由 tf141 於 6-2-2019 21:24 發表

而家DEVGRU係咪以HK416 + Glock 19為主 ?
好雜wor
長火步槍應該416,mk17為主
手槍仲有mk25,hk45ct
等其他師兄補充

SMG又有MP7A1 Navy、MP5N、MP5K PDW、SIG 553;
Rifle就仲雜。
你可以話呢支簫係Under 蘇冚入面,武器最多元化嘅部隊,至於DEVGRU更加唔駛講......
引用:
原帖由 jn_jona 於 7-2-2019 01:16 發表

好雜wor
長火步槍應該416,mk17為主
手槍仲有mk25,hk45ct
等其他師兄補充
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 7-2-2019 01:41 發表
SMG又有MP7A1 Navy、MP5N、MP5K PDW、SIG 553;
Rifle就仲雜。
你可以話呢支簫係Under 蘇冚入面,武器最多元化嘅部隊,至於DEVGRU更加唔駛講......
Dev有553
以前有mk16 之後搞左個mk17用既556kit 但好似又收埋左?

同CAG比邊個雜d

引用:
原帖由 tf141 於 7-2-2019 02:08 發表
同CAG比邊個雜d
我諗CAG

CAG都雜,但印象中Devgru經費大過陸軍SF,每年個Purchase list水蛇春咁長,我諗呢支簫雜好多。
引用:
原帖由 tf141 於 7-2-2019 02:08 發表
同CAG比邊個雜d
究竟世界上還有神嗎?

CAG唔單止係戰鬥任務,代訓反抗軍、敵後情報、偵察都有佢份,大把禾桿冚珍珠既道具,外觀、產地到編號都符合當地情況既武器但裡面係超大改比賽級零件。

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 org 於 7-2-2019 01:15 發表
我意思係V記換條靚Mil-Spec通就一了百了, 有排唔洗換
好,等放完假出去睇下先
積極裝備中....

發新話題