發新話題

[VFC] MK18 MOD 1

引用:
原帖由 RCOOH 於 7-2-2019 09:36 發表
CAG唔單止係戰鬥任務,代訓反抗軍、敵後情報、偵察都有佢份,大把禾桿冚珍珠既道具,外觀、產地到編號都符合當地情況既武器但裡面係超大改比賽級零件。
所以真係好難跟,買自己喜歡,用得就手就算
積極裝備中....

純粹分享!新年快樂!

引用:
原帖由 RCOOH 於 7-2-2019 09:36 發表
CAG唔單止係戰鬥任務,代訓反抗軍、敵後情報、偵察都有佢份,大把禾桿冚珍珠既道具,外觀、產地到編號都符合當地情況既武器但裡面係超大改比賽級零件。
可唔可以比d例子嚟睇下 學下野 何謂符合當地情況既武器

引用:
原帖由 deltaboy 於 7-2-2019 13:49 發表

可唔可以比d例子嚟睇下 學下野 何謂符合當地情況既武器
例如AK?

回覆 198# 的帖子

應該係以不暴露美軍身份的武器,混成當地組織常用武器

我組了2個下身,mk18還是用返軍版配置才有味道

附件

7-2-2019 17:39

7-2-2019 17:39

引用:
原帖由 年少無資 於 7-2-2019 16:37 發表
應該係以不暴露美軍身份的武器,混成當地組織常用武器
可能我見識少 睇非洲 敘利亞 CAG俾人影到都係416 glock 果堆 未見過所謂custom 比賽級武器

引用:
原帖由 年少無資 於 7-2-2019 17:39 發表
正到無論
積極裝備中....

引用:
原帖由 年少無資 於 7-2-2019 17:39 發表
請問一下師兄係用咩油整沙色?
積極裝備中....

引用:
原帖由 Wopa1969 於 7-2-2019 13:22 發表
純粹分享!新年快樂!

正啊
積極裝備中....

回覆 204# 的帖子

隻油係波子有得賣

唔奇
引用:
原帖由 tf141 於 7-2-2019 14:41 發表

例如AK?
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 年少無資 於 7-2-2019 19:55 發表
隻油係波子有得賣
咦,咁我聽日去睇下先,唔該師兄
積極裝備中....

引用:
原帖由 piranharowana 於 7-2-2019 21:02 發表

咦,咁我聽日去睇下先,唔該師兄
落一落去就莫名其妙買左支VFC Mk 12 Mod 1

回覆 209# 的帖子

真係毒海無崖
積極裝備中....

發新話題