發新話題

700磅宅男揚言靠爸爸養一世

食食食

引用:
原帖由 33tt 於 11-1-2019 12:12 AM 發表
食字
投降了

引用:
原帖由 33tt 於 11-1-2019 00:23 發表

投降了
下次如果貼衰左可以按「上一頁」,資料會係番度不會冇哂,可以COPY 定先。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

唔知用MP40掃佢一梳9MM防唔防彈呢

引用:
原帖由 pmcoperator 於 11-1-2019 12:42 發表
唔知用MP40掃佢一梳9MM防唔防彈呢
掃一匣可能都唔中內臟
之前外國有痴肥既人死左要火化 燒到個爐都壞埋

身為父母! 見到自己個仔搞成咁真係無奈! 但係父母本身有一定責任!

作父母要身體力行做磅樣! 我成日去踩單車, 對仔女見到就跟着學踩單車! 花錢找BMX教練操仔女踩BMX! 每年一定同仔女去學滑雪! 平時都有學游泳! 其他運動由學校搞掂! 唔期望他們變成運動精英, 但最底起碼同學朋友叫到出來玩以經熟悉唔會樣哀追唔上!

我都係請教練敎仔女操好正確技術: 行山, 游泳, 跑步, 滑雪, 踩單車, 打高球為主! 到他們長大就明白去旅行玩得到普通活動大多數來來去去係呢幾樣!

[quote]原帖由 JBL 於 11-1-2019 13:52 發表

以前美警試過開6槍9mm都制伏唔到一位逃跑中既300磅疑匪 [/quote

成三百磅,由得佢跑啦,遲早累底。

引用:
原帖由 JBL 於 11-1-2019 13:52 發表

以前美警試過開6槍9mm都制伏唔到一位逃跑中既300磅疑匪
美國統計,一般黎講需要6飛先可以制伏一個疑犯,不過啦,外國人本身比較厚肉地,而且美國既重刑令犯人更有戰意,於刑輕既亞洲、歐洲黎講,中兩飛人已經漏氣唔打。

厚度就係最好既裝甲,肥山多出黎幾百磅既裝甲唔係講笑,FMJ都可能打唔入內臟.....

引用:
原帖由 Dave 於 11-1-2019 10:55 AM 發表

下次如果貼衰左可以按「上一頁」,資料會係番度不會冇哂,可以COPY 定先。
收到Dave兄 !

引用:
原帖由 hang2 於 11-1-2019 14:22 發表
[quote]原帖由 JBL 於 11-1-2019 13:52 發表

以前美警試過開6槍9mm都制伏唔到一位逃跑中既300磅疑匪 [/quote

成三百磅,由得佢跑啦,遲早累底。
呢條肥仔一定跑唔到! 除左打SUPERBOWL班300磅球員! 個個一條氣跑10公里冇難度!

老豆不會教仔是你們自身問題,遺產能養你下半世還好,如要納税人幫你埋單就早死早著好了!

養不教,父之過

引用:
原帖由 051039 於 12-1-2019 20:52 發表
養不教,父之過
E家D後生仔,大部份都唔聽教.  好似我果個咁

發新話題