發新話題

[認真] e荷比要結束營運了?

引用:
原帖由 sunytwtp 於 1-2-2019 17:39 發表
幾乎都沒貨也不更新,刷了卡才說都沒貨
係啦,佢地點解又唔出通告,不再接受網上訂購呢?
今次佢地ge口碑,真係衰收尾.

引用:
原帖由 kornhill401 於 3-2-2019 14:30 發表

係啦,佢地點解又唔出通告,不再接受網上訂購呢?
今次佢地ge口碑,真係衰收尾.
都執笠唔做啦,仲理乜鬼口碑

ehobby如日中天,
再換個便宜租金的地方肯定能東山再起。

wargame若真沒利潤,redwolf早徹了吧

REDWOLF 做批發, online為主, 大拆家, 其實好多槍鋪同 ehobby 都係問佢

引用:
原帖由 kks_ice 於 10-2-2019 13:34 發表
REDWOLF 做批發, online為主, 大拆家, 其實好多槍鋪同 ehobby 都係問佢
原來如此,唔怪之得佢地ge價錢都... Thx for sharing.

槍街都開咗兩間比較大的新地鋪/1F鋪.  其實唔係無得做, 係地點錯咗.. 新浦崗太遠了.

1F 間新 (?) 鋪幾好行,以前都冇乜幫襯過,新鋪開完我就係咁跌錢

因為e記個老細搞移民,所以5做

引用:
原帖由 death457 於 23-2-2019 03:23 發表
sad

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 11-2-2019 13:39 發表
槍街都開咗兩間比較大的新地鋪/1F鋪.  其實唔係無得做, 係地點錯咗.. 新浦崗太遠了.
鎗街1/F舖係講緊邊間?

引用:
原帖由 tf141 於 23-2-2019 10:08 發表

鎗街1/F舖係講緊邊間?
最近得槍mall同某波子鋪

引用:
原帖由 death457 於 23-2-2019 03:23 發表
咁即係唔會有'東山再起'的可能了. Thx for sharing.

點解唔頂俾人做?就咁結業好可惜。
引用:

引用:
好呀。離開香港呢個傷心地,去美國加拿大玩真槍,祝佢生活愉快!

發新話題