發新話題

[認真] e荷比要結束營運了?

引用:
原帖由 bennytsang16 於 23-2-2019 14:28 發表
點解唔頂俾人做?就咁結業好可惜。
x2,e記個招牌都值少少錢, 話晒儲落十年八年感情口碑

已經人去樓空了……

歷史見證
汽槍窮一生,珍品窮三代

但佢個網仲work緊

香港人......咁都話遠....人地外國咁點算?有心想買就點都會去買啦。開係你屋企樓下好無

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 11-2-2019 13:39 發表
槍街都開咗兩間比較大的新地鋪/1F鋪.  其實唔係無得做, 係地點錯咗.. 新浦崗太遠了.
香港人......咁都話遠....人地外國咁點算?有心想買就點都會去買啦。開係你屋企樓下好無

引用:
原帖由 jack9 於 9-3-2019 14:50 發表

你都識講外國......外國直頭連去都唔駛郵購算數啦

香港地成條槍街,除非搵啲特別麻煩既野,新蒲岡冇野蒲又要唔係就腳唔會想走入去

引用:

西經就話要去取姐
道德經成地都係,唔通你又去天竹抄咩

引用:
原帖由 bennytsang16 於 9-3-2019 14:13 發表
已經人去樓空了……

心中感到一點唏噓! 講態度好,現在只剩下'槍天X'了. Thx for sharing.

引用:

Exact7ly,有心買就算佢執咗都會搵到辦法買,所以佢咪執粒囉

但CGF仲有佢廣告

引用:
原帖由 新手一隻 於 10-3-2019 22:08 發表

呢個就真係比較可惜,畢竟佢賣衫同gear,有得摸有得試係好過去淘o既。
希望佢可以搵到個租金較平既舖位開返啦。

不過都係上網買比較齊咁解。
搵到,不過我諗我地冇乜機會去

https://www.facebook.com/1247392 ... 240972388?sfns=xmwa

發新話題