發新話題

[Marui] M&P9 Two Tone

引用:
原帖由 YMM 於 18-1-2019 23:51 發表
典解師兄個com頭反轉裝?增加後座力乎??
D真鎗flash hider理論甘,
將鎗咀噴出黎氣體,向左右,左右上45度或下噴,
可能甘原因,所以樓主甘裝com頭??

引用:
反轉左呀?仲以為 marking 向上

引用:
原帖由 rik-rok 於 19-1-2019 10:20 發表

純加長內管,裝飾黎架姐

氣体即是流體,作用在受力面時產生反作用力,好似火箭咁原理,出氣孔向上的話因上方排氣口阻力低,流體會向阻力大的方向壓過去從而做出响下壓的效果,反之出氣口向下槍口會向上推
引用:
原帖由 rik-rok 於 19-1-2019 10:20 發表

引用:
C Hing好眼利, 我仲以為呢隻com頭係四面開通果種.

其實是咁的,因為小弟我都裝左一個同款的_&_tec,個com有個牛頭logo,特懲是上兩孔左右各一孔,下方牛頭樣。
引用:
原帖由 kornhill401 於 19-1-2019 12:29 發表

C Hing好眼利, 我仲以為呢隻com頭係四面開通果種.

有個 logo, 同一梯型,仲以為特登夾返支槍上窄下闊!

柒左

附件

20-1-2019 09:36

引用:
原帖由 YMM 於 19-1-2019 12:34 發表
其實是咁的,因為小弟我都裝左一個同款的_&_tec,個com有個牛頭logo,特懲是上兩孔左右各一孔,下方牛頭樣。
原來如此.個logo又幾靚. Thx for sharing.

謝謝指教,改返好啦

附件

22-1-2019 21:24

靚靚,師兄言重,都是交流而已,我也想貼,但太低“呢”
換埋crazy jet,識貨
(呢個網食好多字)

回24#

咁正呀!換埋隻trigger. 可以去玩IPSC都得. Thx for sharing.

另外有個問題,9L前西點固定好 用膠slide都成日移位

在可以遮住的位置刮DD凹坑再用加滴孖A膠
引用:
原帖由 BLSK 於 23-1-2019 13:25 發表
另外有個問題,9L前西點固定好 用膠slide都成日移位

好奇一問,請問 9L 係咪冇出過鋼是拉?

又是手快快打左廢話

好似得急打有出過比9

鋼士拉太重打起上黎好納糯,換重彈弓又怕佢其他部位快打柴。

小弟支9L原裝時因為卡卡地換過130彈弓,之後petpet痕換過D牌鋁士拉,打topgas,換左急打回塘杆,某日發現下身近hammer box 附近位置裂左條痕,唔知是不是打topgas加金屬士拉度力的問題導致下身頂唔順,定還是揼pin揼裂左,在裂下身前都是換過trigger而打個條pin一次咁大把,裂左之後換左急打強化身,換回130同急打鋼火控執左獲勁,唔知是否唔同m&p9數還是佢出名公差勁,但換完套火控同彈弓係大力左唔少,都因為個錘比較弱用topgas的話打落去valve明顯唔太夠力。其餘試過_&_外管D牌外管發現暫時_&_比較好但因雙齒輪哭泣令佢支外管先天性左右重量不平衡會刮到飛殼口最後癡左兩片file膠片於士拉內則處理,唔知九波有貨未都想試試,最近又出左個f字頭magwell又petpet痕買來玩,點知急打做magwell位係肥過馬記老原,又磨左獲。

現在成支嘢冇乜問題係“clock”槍果時頂得比較之前實之外因hammer彈弓重左所致,暫時只驚爆飛機。

發新話題