發新話題

[Marui] M&P9 Two Tone

我都跟下隊先,分享下!
其實落左COMP頭真係幾靚仔下

回覆 30# 的帖子

多謝分享 好詳細
想問下如果墊膠片係係邊邊?
係係hop up 輪個邊定拋殻勾個邊?

冇齒輪果邊的士拉內則

引用:
原帖由 rYaN 於 23-1-2019 18:04 發表
我都跟下隊先,分享下!
想問下ching呢隻係咩trigger?

Appex trigger 我glock用過覺得幾隻,打算換埋俾M&P
M&P 原廠個隻真係唔識欣賞 可能玩慣glock

咁係墊曬右側全條定局部墊拋殼位就ok

回覆 35# 的帖子

長度方面師兄可自行判斷,重點係唔會在士拉工作時被外管的chamber隻角刮甩塊膠片就掂。

……………””””””””””””””””””””””””””””””””””” 外管
         -----------------------frim
       =====================士拉

引用:
原帖由 rYaN 於 23-1-2019 18:04 發表
我都跟下隊先,分享下!
似曬技術多過曬支槍

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 23-1-2019 08:42 PM 發表

想問下ching呢隻係咩trigger?
Bxxber AP-Style (Flat-faced) Adjustable Trigger 再自己開機米窿

引用:
原帖由 Kwind 於 23-1-2019 11:05 PM 發表

似曬技術多過曬支槍
邊有姐

可以自己鑽令到隻trigger有pre travel ?

引用:
原帖由 BLSK 於 23-1-2019 11:47 PM 發表
可以自己鑽令到隻trigger有pre travel ?
得!不過要對位

師兄們,請問M&P9L可以用其他槍款之拍頭嗎?

好手工 咁睇法我都係搞唔黎

我係用返9波出俾9L個款 即時順到爆

回覆 43# 的帖子

番左貨?

唔清楚,上年已經換了

發新話題