發新話題

[others] 瑞典K

瑞典K

網絡得見有呢枝瑞典K Airsoft 出現,好想得到更多消息!
有同好知情嗎?
(圖片來自網絡珍品圖片)

附件

13-1-2019 10:00

我估係外國神人,自己將支sten GBB改造.?
樓主可否分享你所看到的網絡呢?

回覆 2# 的帖子

我只在FB特見,但已摷不回,感覺是aeg.

回3#

如果係AEG都唔難,sten款之前都有AEG出過.

係瑞典Carl Gustav M/45, 好有味道呀 !

個枝電槍來的,好似最近係戰爭工業FB page 見到試射

引用:
原帖由 pmcoperator 於 14-1-2019 12:17 發表
個枝電槍來的,好似最近係戰爭工業FB page 見到試射
試下搵唔搵到先.Thx for sharing.

戰爭工業揾唔到,鬚根老世就見

引用:
原帖由 kornhill401 於 13-1-2019 11:29 發表
我估係外國神人,自己將支sten GBB改造.?
樓主可否分享你所看到的網絡呢?
https://www.reddit.com/r/airsoft/comments/72ckuh/custom_swedish_k_gbbr_project_build_me_and_martin/

用左好多珍件

可惜!又是diy作品.
作為一個SOG的死忠粉,只好再期待!

附件

15-1-2019 05:57

引用:
原帖由 blockhead 於 15-1-2019 03:15 發表

https://www.reddit.com/r/airsoft ... uild_me_and_martin/

用左好多珍件
謝謝C Hing給予有關資訊.

呀 記錯唔好意思
成日將鬆根同戰爭工業搞亂左

發新話題