發新話題

時裝既野我識條鐵咩......

時裝既野我識條鐵咩......

GOOD GUY GO TO HEAVEN! BAD GUY GO TO LOVE HOTEL! 著牛津學院! 九成九班彩虹左膠佬(FUCKING GAYASS BAD GUY)! 連袋米都細袋到唔凸出來! 正一死肥'基西'相係車箱內釣同類...

有冇搞錯圖?條底環前面似女人多D,似肥west.

好似早幾日有個世界無褲日....

Seafood 鬼, 簡直嘔心 !

剛出紫禁城啫。。。

附件

19-1-2019 07:03

著住件CAMBRIDGE COLLEGES衫,英國回流學生?唔怪之得. Thx for sharing.

引用:
原帖由 gtoray 於 19-1-2019 00:08 發表
NPSR, no pants subway ride, 幾廿個大城市都有人響應, 有冇比人塔走係另一回事

引用:
原帖由 gtoray 於 19-1-2019 00:08 發表
著裙,唔著內褲
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 loveless 於 19-1-2019 14:21 發表

NPSR, no pants subway ride, 幾廿個大城市都有人響應, 有冇比人塔走係另一回事
佢無露械,照計唔算犯法卦. Thx for sharing.

發新話題