29 12
發新話題

[WE] we 好慘比人截曬胡

we 好慘比人截曬胡

ggg

見到vfc 出p320 我反而仲心動

一路都覺得vfc 手槍整得好過長火
我生得聰明得罪你咩!!!

回覆 2# 的帖子

vp9..........
Gbb wish list
g36
g3a3
hk ump 9

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 24-1-2019 23:12 發表

V記手槍外觀贏晒. 但論內構WE似乎高少少

希望WE會轉戰其他槍型啦 或者係現有槍型再改良啦~用料質量提高少少,或者外觀上改少少啦 例如mk20 ssr加尾托 如果SIG之後出既汽槍揾返KFC出都唔差,起碼唔會好似WE 既p226做大左個尺寸,MP5蕉形匣加匣井有時真係吾明we點諗 而家市場上都未有一枝外觀完美既p226(原裝槍計) 期待sig mpx, mcx

WE應該轉攻舊款市場
出 FN FAL,FN FNC,Galil GBB呢類,大把人追
拿左FN License,應該食住個勢,出FN舊款
做FN代理

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 24-1-2019 23:12 發表

我自己咁睇
WE 系統好,硬件差
但VFC 系統唔好,硬件除左有鋼件都係差

其實有幾慘?你地估SIG會冇比較過兩間廠嘅320就直接㨂V記?
我們牌外觀錯漏百出你地唔係唔知呀?你睇佢支Glock gen5,由glock19gen3開始已經做錯takedown level位置,Glock gen4frame dustcover又做錯gen3 size,跟著支gen5簡直係隻錯誤於一身,你係Umarex你會唔會㨂我們?上述錯誤唔係冇人提過我們牌,台灣玩家們畀咗意見佢地佢哋唔理,呢尐唔係慘係因果,如果講手感好打V記近年已超越我們牌,我們除咗沙鷹體格異常外,其他手槍仍停留喺15mm口徑飛機,同VP9,FNS跟本冇得比,再講hopup座,我們同marui一樣係單邊下壓,V記自HK45c起嘅hopup改良得容易調較,易解決咗單邊下壓令hopup唔穩定問題,講QC,V記係抵吊,但我們牌又好得去邊,最後終合咁多點,你係umarex同SIG你係咪仲堅持㨂我們?

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 25-1-2019 11:05 發表
其實有幾慘?你地估SIG會冇比較過兩間廠嘅320就直接㨂V記?
我們牌外觀錯漏百出你地唔係唔知呀?你睇佢支Glock gen5,由glock19gen3開始已經做錯takedown level位置,Glock gen4frame dustcover又做錯g ...
講得好師兄
我認為VFC呢幾年進步左唔少
新一代既槍,打左咁來都未有獲氣
暫時我認為出得最好既係G3,原裝即打,彈道穩定,BlowBack強勁,連發射速貼緊真實,外觀一流
我們牌個把G3睇到樣版同射速之後,完全睇唔到優勢

利申:有VFC G3, VFC MP7A1 V2, 迷版MK17
以前有WE MP5同M4,兩枝都賣晒

引用:
原帖由 ARX-160 於 25-1-2019 09:52 發表
而家市場上都未有一枝外觀完美既p226(原裝槍計) 期待sig mpx, mcx
Prime? Papago?

但在氣槍界儲一枝四正的SIG槍的確係好難。

我唔覺得佢好慘,反而佢早輪出的孖GUN槍,先至慘.
好似都無乜人或影片.有人講過下.

會唔會諗多咗呢??U記/西瓜根甚至原廠, 點會睇你間廠出到點而比拉臣佢出呢??佢哋只係睇間廠肯唔肯比錢同硬食佢啲pk條款, 肯咪比垃臣, 就係咁簡單....

回覆 12# 的帖子

假設兩間廠都肯比錢同硬食佢啲pk條款,咁之後咪又係用返產品優劣決勝負,另外,西瓜根真係一間純粹利益至上嘅公司,但U記畀人感覺到佢對產品係有要求,同西瓜根係兩回事

引用:
原帖由 geese-f-howard 於 25-1-2019 14:10 發表
假設兩間廠都肯比錢同硬食佢啲pk條款,咁之後咪又係用返產品優劣決勝負,另外,西瓜根真係一間純粹利益至上嘅公司,但U記畀人感覺到佢對產品係有要求,同西瓜根係兩回事
德國人同法國人既分別

回覆 13# 的帖子

U記那有你想像咁美好......

29 12
發新話題