53 1234
發新話題

[KSC/KWA] TAR21

TAR21

昨晚狗沖去執左一支番來,個波地真係跟之前支改裝版GBB高級感左好多
想問問現在邊道仲搵到KWA/KCS PTS匣賣呢?

附件

25-1-2019 12:38

25-1-2019 12:38

PTS匣既意思係想搵Pmag ?

好唔好打
幾大力?

D重量會唔會係哂後面?

引用:
原帖由 JBL 於 25-1-2019 13:01 發表
我都冲咗一支未開箱,今晚先試打,pts匣可問名槍及崩利兔
Same here!
但今晚夜返有得試打...

第一個感覺係... 隻匣仲係好 __ 重,唔係鋼煲 so sad....

留名等開箱
匣可能要等pro win發功

引用:
原帖由 no-name 於 25-1-2019 14:03 發表
第一個感覺係... 隻匣仲係好 __ 重,唔係鋼煲 so sad....
匣重係KWA通病,其實點解係得佢要造到甘重....最近買方仗隻蕉皮匣,甘大隻都造到好輕。

回覆 4# 的帖子

0.2 / 1.5-1.6

以防有伏都問下,有冇另一邊刻字或者有冇唔應該出現既字仔係度?
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 RCman 於 25-1-2019 14:18 發表

匣重係KWA通病,其實點解係得佢要造到甘重....最近買方仗隻蕉皮匣,甘大隻都造到好輕。
成日都惗點解冇廠出,就算比較少人玩但都叫獨市,仲要係飛躍性改進,加上 K 記放風出新槍既利好消息,如果我有窿路知識一定投資落去

53 1234
發新話題