發新話題

[KSC/KWA] TAR21

引用:
原帖由 JBL 於 25-1-2019 20:10 發表
好鬼大聲,長期貼腮射必損耳
好鬼大聲, 但blowback力度一般
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

唔知用唔用到軍版匣呢?

精美刻字,支槍靚仔好多! Thx for sharing.

千其唔好用 0.3 彈!

要惗辦法降火先得... 夏天不得鳥....

引用:
原帖由 no-name 於 26-1-2019 11:53 發表

要惗辦法降火先得... 夏天不得鳥....
用番舊時果d減力飛鏢/NPAS唔得咩

用減力飛鏢

引用:
原帖由 JBL 於 25-1-2019 20:10 發表
好鬼大聲,長期貼腮射必損耳
係好大聲,成份bolt係你耳邊經過.....但都好過L85,我們L85要帶耳塞至好玩。

引用:
原帖由 RCman 於 26-1-2019 12:33 發表

係好大聲,成份bolt係你耳邊經過.....但都好過L85,我們L85要帶耳塞至好玩。
唔豬相比AUG邊個大聲d呢?

AUG我覺得還好,可能係條bolt又大又重冇乜振動空間。輕bolt膠殼如豬5就非常響,L85因為我左手冇買。

引用:
原帖由 Epxaiual 於 26-1-2019 00:16 發表
唔知用唔用到軍版匣呢?
用到的
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

哎呀
好想買

昨日在阿'靚姐'間店舖,剛好見有客人試槍,真係聲威力猛.
我都差D受唔住誘惑,可惜此槍外型對我無好感.

唔知Angry gun d 護木用唔用到呢

引用:
原帖由 Epxaiual 於 27-1-2019 18:09 發表
唔知Angry gun d 護木用唔用到呢
呢樣要試,但因電鎗的TAR可能要就波箱,
其實全支鎗殼係長左40mm以上。

發新話題