26 12
發新話題

吉打Hicapa 5.1匣 輕量化改件

吉打Hicapa 5.1匣 輕量化改件

吉打最近出左兩件俾TM Hicapa5.1匣用既輕量化改件
睇落好似唔錯, 只係唔sure會唔會影響氣化同耐用性.
請問有無ching知香港邊度有入貨 ?   想買件試下.

匣底座 Aluminum Magazine Base Mount for MARUI HI-CAPA 5.1

http://www.intrudershop.com/show ... ?idproduct=3222#top

同輕量化TM5.1 Magazine Case (輕一半有多, 好似幾吸引. )

仲有銀色

我都有興趣

Magazine Case 有D興趣....不過應該等銀色先會買個試試

匣底反而麻麻地...覺得用返原裝有少少重量易跌匣D

平過nineball又有銀色可以一戰
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

有Marking 必買
馬記教狂熱信徒

會唔會出埋glock

呢個必買啦, 落場打驚有so,
但對IPSC友唔知有無影響
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

做得出呢兩件咁重要零件,點解唔成隻匣出?
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

除非夠平,否則想不到誘因不買專業贏而買佢。。。

引用:
原帖由 olw0978 於 26-1-2019 06:51 發表
PRO贏真係入氣咀敗筆,寧願買番MARUI匣算

It is easy to fix, no worries!

引用:
原帖由 olw0978 於 26-1-2019 06:51 發表
人地都叫 marui spec
prowin懶醒行自己數
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

WOW! 有埋marking.呢個先係賣點. Thx for sharing.

引用:
原帖由 BLSK 於 25-1-2019 18:54 發表
會唔會出埋glock
glock匣底就有, 匣身好似唔覺

引用:
原帖由 暈又暈 於 25-1-2019 22:57 發表
做得出呢兩件咁重要零件,點解唔成隻匣出?
成隻匣出反而無咁吸引, 玩得IPSC一定成手馬記匣用開,
原裝匣function無問題, 只係重, 買新丟左佢又浪費.
出補品件毒力比較強

26 12
發新話題