發新話題

[雙鐘]Kar98-跳殼木身Gas開箱

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 31-1-2019 11:55 發表

有嗎?  唔多覺, 幾時出過? 真係要買返支, 但唔覺各大槍店FB有講過
有,幾個月前,不過應該賣清。

引用:
原帖由 jacko 於 30-1-2019 21:53 發表
高手
引用:
原帖由 Ben_9413 於 31-1-2019 00:12 發表

師兄好波

強帖先收藏
  太客氣了...小手作而已

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 31-1-2019 03:32 發表
剛好彩比我搵到條軟50%彈弓, 換咗之後, 入勾果下順晒, 最好係, 以前dboy D 殘彈用得返, 本來成功跳出係60%, 而家提升去到100%,
應該係彈弓軟咗, 唔洗硬推入去都可以卡住D殘晒邊的彈殼... 真係正

TH ...
  換完真係差好遠...好似變左另一支槍咁...可惜原裝只係就咁COPY過去產品...唔係的話一出廠應該可以完美好多

引用:
原帖由 Kwind 於 31-1-2019 14:24 發表

換完真係差好遠...好似變左另一支槍咁...可惜原裝只係就咁COPY過去產品...唔係的話一出廠應該可以完美好多
K兄好手功

引用:
原帖由 Kwind 於 31-1-2019 14:24 發表

最重要係減低損耗, 我見五飛都賣160, 貴呀,

下個project就等下個彈殼片, 同埋有冇人出埋個scope mount

以前DBOY有出過, 而家當然賣晒啦.

彈殼片我見老虎網有得買

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 31-1-2019 17:56 發表

最重要係減低損耗, 我見五飛都賣160, 貴呀,

下個project就等下個彈殼片, 同埋有冇人出埋個scope mount

以前DBOY有出過, 而家當然賣晒啦.
其實可唔可以用真

引用:
原帖由 jn_jona 於 31-1-2019 18:06 發表

其實可唔可以用真
記得好耐好耐之前睇過個POST...係講支[D男]98K

物主話用[D男]出既殼片反而難入...最後網上買左真殼片...入得非常順暢

事隔咁耐...而且轉左廠造...真係要買黎入過先知了

引用:
原帖由 Kwind 於 31-1-2019 20:36 發表

物主話用[D男]出既殼片反而難入...最後網上買左真殼片...入得非常順暢

應該都係洋垃圾價 但shipping貴
買返十幾廿條攤分下d shipping

引用:
原帖由 Kwind 於 2019-1-31 20:36 發表

用真數clip o甘趣致?

引用:
原帖由 Kwind 於 31-1-2019 20:36 發表

當年玩D 男,上5 粒彈玩壓彈,係連塊CLIP 都隊埋入去條坑...要鉗番出來
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 jacobchan3 於 31-1-2019 18:06 發表
彈殼片我見老虎網有得買
佢個網成日無貨扮有貨, 你有冇試過就咁網訂?  真係出到貨?

引用:

dboy vs bell 彈殼, 除咗DBOY拋咗光, 閃D, 其他一模一樣,

問題在於, 真彈片是否可以入口.. 我唔清楚, 亦唔敢

引用:
原帖由 Dave 於 31-1-2019 21:40 發表

當年玩D 男,上5 粒彈玩壓彈,係連塊CLIP 都隊埋入去條坑...要鉗番出來
當年我都心思思想買,但我覺得用手逐粒入彈,
是玩槍的一種樂趣.所以無買到.Thx for sharing.

發新話題